שבוע כוכבי 90210

גויבה

New member
שבוע כוכבי 90210

סתם זה לא בדיוק שבוע של סרטים בכיכובם אבל החלטתי לאסוף את כל הסרטים שבכיכובם שהיו/יהיו השבוע וגם תוכניות ויצא די הרבה אז עם למישהו יש עוד סרטים או תוכניות שלא ציינתי אז שירשום כזכור אתמול היה את הסרט באפי ציידת הערפדים בשעה 20:30 בכיכובם של לוק פרי (דילן) והילרי סוונק (קרלי) היום לכל מי שלא ראה יש בשעה 16:30 את הסרט היא לחמה לבדה בכיכובם של טיפני אמבר טייסן (ולרי) ובריאן אוסטין גרין (דיויד)ביום שבת ישודר הסרט בנים אינם בוכים בכיכובה של הילרי סוונק (קרלי) סרט שזיכה אותה באוסקר של שחקנית השנה 2001 (נראה לי שזאת השנה לא בטוח) ביום ראשון ישודר הסרט הסיכוי האחרון בכיכובה של גני גארת שהוא סרט ממש חדש שלה יותר נכון מין מיני סדרה בערוץ הולמרק בשעה 21:00 ביום שבת ישודר הסדרה שכבר דברו עליה הרבה גרמיה בכיכובו של לוק פרי (דילן) בערוץ 3 בשה 23:35 ביום שבת בשעה 01:10 ישודר פרק מהסדרה משמרת שלישית שלהזכירכם קולין הוא בין התפקידים הראשיים שם וזהו בינתיים

גויבה

New member
שעות שאלות ודברים אחרים

הסרט בנים אינם בוכים בכיכובה של הילרי סוונק (קרלי) סרט שזיכה אותה באוסקר של שחקנית השנה 2001 (נראה לי שזאת השנה לא בטוח) הוא בערוץ הסרטים בשעה 22:01 ביום ראשון ישודר הסרט הסיכוי האחרון בכיכובה של גני גארת שהוא סרט ממש חדש שלה יותר נכון מין מיני סדרה בערוץ הולמרק בשעה 21:00 ביום שבת ישודר הסדרה שכבר דברו עליה הרבה גרמיה בכיכובו של לוק פרי (דילן) בערוץ 3 בשה 23:35 ביום שבת בשעה 01:10 בערוץ 3 ישודר פרק מהסדרה משמרת שלישית שלהזכירכם קולין הוא בין התפקידים הראשיים שם וזהו בינתיים עכשיו יש לי שאלה אליכם התבוננתי בפילמוגרפיה של כל השחקנים הראשיים של בוורלי וגיליתי שגם גסי גם ואלרי וגם סטיב התארחו בסדרה נשואים פלוס מישהו זוכר למישהו יש תמונות מהפרקים (אני ראיתי את הפרק עם ואלרי ואולי ראיתי פרק אחד מתוך שניים של גסי ועם אתם רוצים תמונות של הפרק של ואלרי אז רק תגידו לי וגם עוד משהו אתם זוכרים פרק מהעונה ה-1 פרק 11 של בנות גילמור שאמא של קלי התארחה (אני ממש לא זוכר) ועוד דבר אחרון מישהו רואה/ראה את הסדרה מקגוייר בערוץ axn כי אם כן אז קראתי על זה שברנדון התארח שמה ושכחתי דבר אחד נוסף אתם יודעים מאיפה אפשר להוריד פרקים מהסדרות החדשות של ואלרי וקלי כי מצאתי איזשהו קטע שואלרי מתנשקת עם האישה הזאת מגק וגיל (נראה לי שקוראים לה אודרין) ועם אתם יודעים אז תשלחו לי מסר טוב כי גם מצאתי שבסדרה של קלי גם סטיב וגם סוזן מתארחים שמה

גויבה

New member
ורק שתדעו כמה דברים עליי

קוראים לי עדי ואני בן!!! ואני כמעט בן 14 יותר נכון ב23.5 בן 14 אני ממש מכור לסדרה אבל מהמכורים האלו שאוספים עליהם חומר, מחפשים על כל שחקן אתרים ובקיצור לא מפספסים אף פרק (כמעט) חוץ מזה אני התחלתי לראות בוורלי בערך בגיל 4 עם אחותי הגדולה (לא שהבנתי שם משהו אבל אתם שאלתם מתי התחלתי אז עניתי ואפילו היה לי שני חולצות שלהם) אני הכי מעריך את טיפני אמבר טייסן וגאה בה ממש על כל הזכיות של אנשי השנה אני לא סובל את דונה אבל אני ממש אוהב את דונה ודיויד בתור זוג אבל רק בעונות 1-7 הפתיחה שאני הכי אוהב היא נראה לי עונה 5 או 6 או 4 לא זוכר איזה אבל מה שאני זוכר זה שדונה הסתפרה יותר קצר (לפני זה היה לה שיער ממש ארוך) וברנדון גם הסתפר ונראה טוב ואפילו אנדריאה הייתה בלי משקפיים ונראתה אהמ אהמ "טוב" אבל מי שהרס היה דילן שהיה לו תספורת ממש ממש ממש ממש מכוערת פרק אהוב קשה לי לחשוב עליו (גם בגלל שהיו הרבה וגם בגלל שאני לא זוכר ממש כרגע) פרק שנוא גם לא יודע ולא נראה לי שיש ועוד דבר לפני כמה הודעות שאלתי אתכם איזה עזיבה הייתה הכי עצובה ושכחתי בכלל מקרלי קלייר סוזן טרייס (בעצם מה קרה לטרייסי) אמילי (עם זה נחשב) ואם היו עוד אז תרשמו ותצביעו

למעלה