שבוע טוב

ששש להירגע חברה

מרגריטה אמרתי עדני מילים ואין טעם להיכנס לויכוחים מעט בגרות מה אני מבקש ממכם :)

לטיפולי מה?

אין צורך שתאמרי לי לעשות תעבודה אני מכיר היטב תודה, אבקשך לא לריב ולא לרדת על אחרים. אם אמצא משהו שלא מתנהל כשורה יש לי פה אני אומר איני רואה שום דבר שלא מתנהל כשורה למעט זה שאת נלחמת בכולם אז תפסיקי ותהני מהפורום כמו כולם.

מעליב? לא מציאותי? כן

תפנימי ותתחילי להנות ולתת לאחרים להנות ממך ומהפורום שני גישה.

bmor

New member
תגידי...

את כל כך אמיצה גם בחוץ או שרק פה באינטרנט את חשה? תראי תמונה שלך אם כזאת אמיצה... יורדת פה על כולם... תתעוררי מהסרט יאללה...

Margarita22

New member
אני לא אמיצה.. מה הקשר?

רגע ומה אתה רומז בדבריך - אם אני מכוערת אז אסור לי לדבר.. אבל אם אני יפיפיה אז הכל מותר..? חח.. "תראי תמונה"... מה אתה רוצה להשוות של מי גדול יותר? מה זאת התוקפנות הזאת? ד"א.. שלי גדול יותר :)

bmor

New member
לא בדיוק...

אולי הבורג שנפל לך יותר גדול... לא משנה איך את נראה.. את יותר מידיי תופסת מעצמך... תרדי מהעץ מותק... למה את לא מציאה... לפחות באופי...

היא אישה אפשר לראות את זה בשאר המקומות שהיא

כותבת בהם , אבל לי נראה שיש לה בעיה מוחית קשה, הרי כולם עצבניים עליה משום מה והיא רבה ומעליבה את כולם. כנראה שהיא ממש אבל ממש מכוערת (היא לא סתומה זה בטוח) כך שהיא מוציאה את האי ביטחון שלה באמצעות פגיעה והעלבה של אחרים. הייתה לנו התכתבות חביבה האמת אתמול אחרי שהיא הציגה את עצמה למכרז. אבל רק אחרי זה גיליתי מי היא באמת, כך כשקראתי בבוקר שהיא לא מעוניינת רווח לי. נראה לי שהיא סתם מחרחרת ריב אז אל תתיחסו.

יש קשר חזק

בין מראה של בנאדם לבטחון העצמי שלו, אדם שאין לו בטחון עצמי לרוב ( לא מדובר ב100 אחוז ) נבחין בהתנהגות עוקצנית , עצבנית הוא יעליב וירד על אחרים, סארקזם זהו ביטוי אחד, (יכול לנבוע מדבר אחר כמובן שמקרין על הבטחון העצמי ) אבל מראה חיצוני הוא פרמטר שניתן לחזות בצורה די טובה. שים לב הרבה ילדים שגדלו ככבדי משקל הם יהיו סוג של בדרנים, כל הזמן יצחקו ולא יראו רצינות, על מנת שלסביבה לא יהיה זמן לעקוץ אותם, כל אחד מפתח מנגנוני הגנה שונים, ולמען הסר ספק אני לא רזה בלשון המעטה, (לא אוביס אבל לא רזה) ואני לא קינג אוף ביוטי וגם לי יש סוגיות של בטחון עצמי, אבל נדיר שאני מתכסח עם כל הסביבה. אני מעדיף לשמור על פרופיל נמוך, או לצחוק. ואפרופו בהתנהגות שלך כלפיי שאפולי והפראנואידית הפגנת חוסר ביטחון עצמי רב. לא היה מקום לזה. אבל אני לא שופט.

אקסיומה

New member
תעשה חיפוש...

היא העלתה כבר תמונה שלה לפורום, והיא בהחלט יפה. (*מפרגנת*)

למעלה