שבוע טוב
ברוח הסמינרים בתקופה האחרונה,אני שמח לבשר על סדרת סמינרים שתערך בסוף חודש אפריל.ה-26,27 וכנראה שבעוד תאריך נוסף. הסמינרים בצפון אך יכול להיות שיסגר סמינר נובף במרכז. הסמינר יועבר על ידי דיויד אדיב מארה''ב, אחד משני המורים תחתם אני פועל כיום(השני הוא רוילר גרייסי). להלן קצת רקע על פרופסור דויד אדיב
מומלץ לקרוא עד הסוף) דיויד אדיב,החל את דרכו באומנויות לחימה,דרך הג'ודו. כבעל חגורה שחורה באומנות,התחרה הן בישראל מקום הולדתו והן בחו''ל.באמתחתו הרבה השגים לאומיים ובינלאומיים בג'ודו. את החשיפה ל BJJ ,חווה במהלך תחרות ג'ודו בינלאומית.באותה תחרות דיויד זכה לראות את רוילר גרייסי בפעולה והתרשם מאוד מהיעילות של "הגרייסי ג'יוג'יטסו". מאוחר יותר בזמן שלימד ג'ודו בארה''ב ,נפגש והתאמן עם ריקסון גרייסי. ריקסון שהתרשם מיכולתו של אדיב, קישר בינו לבין רוילר גרייסי.מאותו רגע הפך דיויד לתלמיד של רוילר ונסע אליו לברזיל להתאמן באקדמיה הראשית.השנה הייתה 1992. דיויד נהג להקדיש מידי שנה,חצי שנה של אימונים רצופים בברזיל עם רוילר,וחצי שנה בארה''ב במשך מספר רב של שנים. ב-1995 הזמין רוילר את דיויד אדיב להתלוות אליו כחלק מה-TEAM שלו,לקרב הMMA הראשון של רוילר ביפן.מאותו יום הפך דיויד לבן לוויה קבוע ושותף אימונים של רוילר בכל הקרבות שלו . בשנת 2000 קיבל דיויד אדיב חגורה שחורה מידיו של רוילר גרייסי. דיויד התחרה וזכה בתחרויות שונות,כגון:פאן אמריקאן והטורניר הבנילאומי הראשון של ריקסון גרייסי. התחרה גם במונדיאל והצליח מאוד גם שם. כמורה, דויד אדיב מלמד את ה"גרייסי ג'יוג'יטסו" על כל מרכיביו.עבודה עם גי ,בלי גי,הגנה עצמית ולחימה חופשית וזה גם החומר שהוא מעביר בסמינרים השונים שהוא עורך ברחבי העולם. מזה שנים,דיויד אדיב הוא יד ימינו ושותפו של רוילר גרייסי בניהול רשת בתי הספר שלהם.רוב האקדמיות פזורות בברזיל,ארה''ב וקנדה,כמו כן אוסטרליה,אנגליה וישראל. דיויד אדיב הינו סמכות ראשית לצדו של רוילר גרייסי וחלוקת הסמינרים מתחלקת בין שניהם כמו גם קידום הדרגות של התלמידים. דיויד אדיב מוערך מאוד על ידי רוילר וגרנד מסטר הליו גרייסי כאמן "גרייסי ג'יוג'יטסו" מובהק וכאחד הפרופסורים הטכניים והבכירים בעולם.
ברוח הסמינרים בתקופה האחרונה,אני שמח לבשר על סדרת סמינרים שתערך בסוף חודש אפריל.ה-26,27 וכנראה שבעוד תאריך נוסף. הסמינרים בצפון אך יכול להיות שיסגר סמינר נובף במרכז. הסמינר יועבר על ידי דיויד אדיב מארה''ב, אחד משני המורים תחתם אני פועל כיום(השני הוא רוילר גרייסי). להלן קצת רקע על פרופסור דויד אדיב