שבוע טוב

טל205

New member
שבוע טוב

לכולנו בשורות טובות וכו.. עוד 3 שבועות פסח... אתם מאלה שמנקים תבית ומשתגעים לפני פסח או לא? התחלתם כבר בניקיון? עבודה מהנה.

העכביש2

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif אני שונא!

אני שונא חגים! אני שונא את פסח! אני שונא את התכונה הזאת של אנשים חורנים שמנקים בלי הפסקה ולא יכולים לזרום עם הבלאגן של החיים בלי כל שניה לסדר אותו.. אני שונא להזיז את המקרר/מכונת כביסה/תנור אני שונא שאנשים מסתכלים עלי מוזר אם אני לא מנקה שבוע אחד ושונא חגים נקיוניים כמו פסח שונא שונא שונא
ולכן- ארתם למאבק נגד הניקיון האובססיבי - ולא אנקה כמו כולם, אלא אמשיך בשגרת יומי!!! לא נוותר!!! עמותת בבס"ב (בלאגן בחוץ, סדר בראש)

נרקי

New member
../images/Emo5.gif להזיז מכונת כביסה/תנור/מקרר

כמה נוראאאאאאאא
גם אני שונאת את זה... והכי בעסה שלאמא שלי יש שבוע חופש. אז היא תשגע אותי בבית תכריח אותי לנקות

טל205

New member
אחלה עמותה

אני הראשון שיצטרף אליה.. למרות שאני מאוד מסודר אך יש כאלה שהם חולים נקיון.. צריך לפתוח להם מחלקה מיוחדת.. אגב,מי שאוהב את פסח (כי אין קשר בינו לבין נקיון והחלפת ריהוט לכל הבית וכו..) ואת החגים יכל להצטרף לעמותה?

מותר לי

New member
יש הבדל בין לכלוך לבלאגן ../images/Emo11.gif

עם בלאגן אין לי בעיה, אבל עם לכלוך יש לי קצת בעיה... (יש גבול עד כמה אני מוכנה שהריצפה/כיריים/מקרר וכו' יהיו מלוכלכים!)
ולגבי להזיז רהיטים- פעם בשלושה חודשים להעיף את הג'יפה שהצטברה שם... לא צריך להשתגע יותר מידי! [גם אני מצטרפת לעמותה
]

נרקי

New member
שבוע טוב../images/Emo70.gif

אני לא מהמשתגעים
מנקה הכי טוב שאפשר וזהו.. בלי לחפש זעירים של חמץ על הריצפה או משו כזה..

טל205

New member
את לא יודעת

שכבר מזמן לא מנקים חמץ,מנקים אבק... החג הזה מתיש..

rcp4life

New member
אולי לא נחשוב על פסח...

ונתחיל את השבוע בחיוך
שבוע טוב לכולם!

ToryMaster

New member
צ'מעי

את כבר יודעת מה אני חשובת שאת צריכה לעשות
|בורחת בשיא המהירות|

L../images/Emo6.gifL את לא לומדת אה?

תברחי. ומהר.... כי הפעם אני לא אבליג על זה בטענה ש"היית ילדה קטנה"

rcp4life

New member
למען האמת אני מקווה שכבר יגיע פסח..

כי אז זה אומר שאין יותר פסיכומטרי!!

ש חף

New member
על זה נאמר

אבק זה לא חמץ ונשים הן לא קורבן פסח פסח הוא החג השנוא עלי עוד מהילדות - כולל כל ההכנות לפני והכאבי בטן של אחרי

מותר לי

New member
אה, פסח עוד מעט? ../images/Emo163.gif../images/Emo6.gif

אני לא מנקה את הבית יותר מהרגיל (לא שברגיל אני מנקה...
), ומי שלא טוב לו- שלא יבוא אצל ההורים לא יודעת מה הולך... כנראה מבצע ניקיון מורחב, כי סתם נחמד פעם בשנה לעשות כזה דבר... אבל לא מתחרפנים מזה

למעלה