שבוע טוב

ravithe

New member
שבוע טוב

מה שלום כולם? דווחו ועדכנו בשרשור זה! אצלי הכל כשורה, כולם הבריאו והעומס בעבודה חזר. בנוסף מתכוננים לחנוכה- למסיבות, טיולים, הצגות ועוד. בינתיים אני עומדת בלחץ של הגדולה ומסרבת לקנות כרטיסים לפסטיגל. אני לא חושבת שבגלל הסביבה אנחנו צריכים לסבול עם אלפי אנשים במופע ברמה נוראית. מקסימום אני אקנה או אצרוב DVD שלו ואת הכסף מעדיפה להשקיע במשהו יותר איכותי. אשמח לשמוע מה דעתכם (למרות שרובכם עדיין לא הורים)?

tsukino

New member
היי

שבוע שעבר היה לי יומולדת 20 (יום אחרי אפי ומוטי) היום נשארתי בבית ולא הלכתי לצבא, אני חולה :( בעניין הפסטיגל, אני חושב שפעם בחיים ילד צריך לראות את הפסטיגל אבל לא כל שנה ככה שאם שנה שעברה הלכתם אני לא רוצה סיבה שתלכו גם השנה וזהו

דג קדוש

New member
אהלן

בקשר לפסטיגל (וגם להופעות של נורית) זה ממש מעצבן שהכל נורא נורא יקר. בימים אלה אני מחפש עבודה נוספת כברמן ולא מצליח כל כך למצוא, חשבתי שמצאתי אבל לא ממש ברור מה הולך עם זה. בעבודה הרגילה הכל רגיל נורא. אני מתגעגע לארנב שהשארתי בבית. אז אם למישהו פה יש ארנבונת נקבה לאימוץ אני יותר מאשמח

bigblabla

New member
האמת שלי יש טראומת פסטיגל

כשהייתי קטן הלכנו לפסטיגל והיו המון אנשים, ואז שתי אימהות החלו לריב מכות - עד שהזמינו משטרה... מחזה לא נעים ודי טראומתי לילד... מיותר לציין שמאז לא דרכתי את רגלי בפסטיגל, והאמת שבאף אירוע חנוכה שדחוס באנשים

דג קדוש

New member
אגב נזכרתי שבד"כ בימי החג

וגם בחופש הגדול נוהגים לפרסם בעיתונים הגדולים "בילויים בחינם" למשפחה, בכל מיני מקומות ואתרים ברחבי הארץ. אולי זה גם שווה בדיקה.

ravithe

New member
הבעיה שלי הפעם היא חינוכית

ופחות כספית. יש לי כרטיסים ממש זולים דרך העבודה של בנזוגי אבל אני כל כך סולדת מההפקה ההמונית והרדודה... מצד שני לוקחים את כל הילדים וגם שלי מבקשת. בינתיים החלטנו ללכת להצגה אחרת, איכותית יותר. כמובן שגם נטייל כשבתוכנית ירושלים- העיר העתיקה ומנהרות הכותל.

דג קדוש

New member
החלה מצוינת! מנהרות הכותל ובכלל

העיר העתיקה בירושלים הם מהמקומות האהובים עלי, אני מקווה להגיע לשם גם כן במהלך החג.

למעלה