שבוע טוב! שבוע ללא בני סלע(:
H HoDoSh 16 New member 9/12/06 #2 שבוע מצוין!! איזה שבוע שווה הולך להיות בע"ה כל יום אני מסיימת ממש מוקדם או מתחילה מאוחר ומחר אולי אני אהיה בירושלים..ואלי גם לא חח
שבוע מצוין!! איזה שבוע שווה הולך להיות בע"ה כל יום אני מסיימת ממש מוקדם או מתחילה מאוחר ומחר אולי אני אהיה בירושלים..ואלי גם לא חח
ו ורודת שורש New member 9/12/06 #4 שבוע טובבב ראיתי את בני סלעעעעע!!!!!!!!! חח היו בנהריה שבו"שניקים מהמרכז (לומשנה מאיפה..) והם כזה: "וואלה, שווה להיות בנהריה! כל האקשן פה.."
שבוע טובבב ראיתי את בני סלעעעעע!!!!!!!!! חח היו בנהריה שבו"שניקים מהמרכז (לומשנה מאיפה..) והם כזה: "וואלה, שווה להיות בנהריה! כל האקשן פה.."
ר רעות האכלנית New member 9/12/06 #5 שבוע טוב../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif היה משעמם השבת בסניף אפח'ד כמעט לא היה=/ שבוע טוב
ס סמיילי8 New member 9/12/06 #6 שבוע טוב..!! גם אצלינו היה משעמם בסניף.. כמעט כל המדריכים לא היו וגם חניכים בקושי.. והיה קר בררררר!
ב בקי הלמן New member 9/12/06 #7 ש"ט זה לא פאייר תמיד שאני לא עושה שבת בבית יש דברים מגניבים ואקשן! תמיד אמרתי שנהריה זה עיר פשע!!