שבוע טוב

ORITI61

New member
שבוע טוב

לכולם, עוד יומיים עם חמותי ואני לא יודעת מה יקרה.... להזכירכן אני עוברת דירה עוד יומיים וכבר שבוע אני אצל חמותי והיא מ-ש-ג-ע-ת אותי אני יודעת שזה רק עוד יומיים אבל השבת זה כבר היה OVER היא חייבת להתערב בכל דבר, לדעת כל דבר, ובכלל היא טיפוס נורא שלילי..... וכמובן שבעלי עיוור לא רואה כלום אמא שלו המדהימה והכי מבינה בעולם מבחינתו. הצילו................................

eieee

New member
מציעה לך להיכנס לפורום חמותי ואני..

דרך אתר תפוז יש לך שם דוגמאות אינספור לסיפורים כאלה לכאן ולכאן. תיעזרי בזה בהצלחה!!!! עינת

ORITI61

New member
אוי

רק זה חסר לי..... אני יודעת רק עוד קצת לפני שאני משתגעת

ymz

New member
תחזיקי מעמד

הבנתי שנשארו לך רק עוד יומיים? זה יעבור מהר ואז תרגישי הקלה. אבא של בן זוגי כזה, לא מפרגן, שלילי, עקשן וגם יכול להיות חסר טקט (פעם הרשה לעצמו להיכנס לחדר שישנו בו בלי לדפוק בדלת וגם לא הבין מה לא בסדר בזה) אין הרבה דברים שאת יכולה לעשות, במיוחד שאת אורחת בבית שלה, תנסי לדבר על כלום, להפעיל שמיעה סלקטיווית או פשוט להתנצל ולהגיד שאת עייפה אחרי יום עבודה ארוך וללכת לנוח בחדר בשקט. תזכירי, זה רק לעוד יומיים.

ענתי44

New member
כבר עברו עוד כמה שעות

לטבלת הייאוש של 48 השעות. תחזיקי מעמד חומד. אם תשברי זה יפגע גם בבעלך ואת זה את לא רוצה. כמו שאמרו לך זה יעבור ובקרוב תהיי בביתך. בלעדיה. ואגב, אני מכירה חמות שנכנסה לחדר של הזוג בשעה שעשו אהבה. וזה היה נורא...

למעלה