שבוע טוב

yael757

New member
שבוע טוב

אני חדשה בפורום, גרושה כבר 10 שנים, עם בן עשרה.לאחר שנים שהסתדרתי לבד ומערכת יחסים שידעה עליות ומורדות ללא הפסקה (קראתי הרבה הודעות של נשים שמחפשות מע' זוגית - אם אתן לא בשלות ומוכנות לכך לחלוטין - תחכו - הביחד בפרק ב' יכול להיות גיהנום לעומת הקושי בלבד) לאחר שנתיים של החלטות שגויות כלכלית/זוגית/אישית מוצאת עצמי חייבת לגור עם אמא שלי + בילד.אומנם לזמן קצוב אבלעדיין זה קשה מאוד. מקווה שאמצא פה תמיכה מוראלית שחסרה לי כ"כ בתקופה זו. יעל

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תגלי שיש גם יתרונות מסוימים בלגור עם אמא
העיצה הטובה ביותר שאוכל לתת לך היא לא "לשקוע" בזה. מצאי עבודה (או שאולי את כבר עובדת... לא ציינת) והתחילי לחסוך ובמקביל להחזיר כספים שאת חייבת. לאחר שתוכלי לעמוד שוב ברשות עצמך (הקציבי לך זמן מראש לכך... אולי שנה או שנתיים) תוכלי לחזור ולחיות בדירה משלך. בהצלחה

yael757

New member
תודה לכולן על התמיכה

אני עובדת ולומדת וכל ההסתבכות הכלכלית שלי נבעה מאיזו מחשבה מטומטמת שאני יכולה לעזור לכל העולם ואישתו וכך מצאתי עצמי שקועה בחובות שלאחרים כאשר כולם ממשיכים לנהל רמת חיים גבוהה ואני יורדת ברמת החיים עד כדי צורך לעבור לגור עם אמא.אומנם אני עושה מאמצים עלאיים לארגן את כספי בחזרה (ומתברר שלאנשים קשה להחזיר חובות!!!) אבל התקופה לא קלה. משתדלת לגלות רק את הצדדים הטובים בעניין אך הריחוק של הילד מהחברים והעומס הנפשי המתלווה לעובדה שהוא לא לגמרי נהנה מכל האופרציה עכשיו מקשה עליי. לי עצמי אין בעיה להסתפק במועט אבל כשמדובר בילד - הכל!!! ושוב תודה יעל

ron68

New member
מקווה שתעברי את התקופה הקשה

מהר ובצורה יותר קלה. אני לא מתכוונת לעקוץ חלילה אבל קראתי משפט שהיה תלוי באיזה מסעדה והמשפט הזה מלווה אותי הרבה זמן. המלווה כסף לחבר ולידיד את שניהם הוא מפסיד. אני מאמינה שאת השיעור שלך למדת. ושוב זה לא מתוך כוונה לעקוץ פשוט גם אני הייתי פעם בסיטואציה כזאת ולמדתי ממנה להמשך הדרך שלי בחיים.

ahbarfilez

New member
תגובה ליעל

שלום יעל. אין לי בעיה לתמוך בך מוראלית, אבל מעבר לזה אני חושבת שכסף היה פותר לא מעט. אני קוראת גם לך כמו לצליל [מההודעות הקודמות] וכמו לשאר הנשים המדוכאות, והמיואשות. בואו נתאחד בעצמנו, אנחנו כח עצום. צריך לנהל מאבק בלי עסקנים שינהלו לנו את זה בתוך הקהילות הקטנות שלנו. צריך לצאת למאבק אמיתי, ארצי. כיתבי אליי גם את בבקשה, אני איתך. הפרטים שלי נמצאים בהודעה שפירסמתי בפורום. רבקה.

למעלה