שבוע טוב

שבוע טוב

שבוע חדש ושבוע להתחדשות ,הנה חג פורים לפנינו כשם שחג הפורים חג שמתחיל מתענית ונגמר בשמחה אכן חודש אדר הוא החודש להכנות לשינוי הגדול ההתחדשות בטבע ובחיים האישיים שלנו לפני היציאה ממצרים בניסן חודש החירות אז זה הזמן לנסות להביט קדימה מאיפה שאנו נמצאים כמו מרדכי היהודי שחשב איך אפשר לשנות את העתיד ככה מוטל עלינו לחשוב איך אפשר לשפר את החיים פה ועכשיו אם צריך לבקש עזרה מהסביבה או עצה מקצועית או עזרה חברית לבנות תקוות חדשות לנו כאדם/אישה , וכעם המתחדש בלי סוף באדמתו לחשוב איך חושבים על החיים כמתנה , שניתנה לנו מבלי שבקשנו ללמוד לצחוק גם שעצוב , לחיות את החיים מבחירה לא כנטל

דנטל

New member
חצי המשפט בסוף בסוף

שמסכם, בעצם, את כל מה שלפיו... המון אנשים לא יודעים איך לעשות את זה. הם חיים חיים לא מאושרים, מקנאים בשמחתם של אחרים (שלא בהכרח מאושרים בעצמם), רוצים שיחול שינוי, אבל גם אלה שמבינים ששינוי לא תמיד בא בעצמו, לא יודעים איך ליצור אותו. נו, יותר קל לייעץ מאשר ליישם.

חושבת שאת מכירה אותי היטב

את מכירה את הכתיבה שלי כהנסיכה של הכוכב , פשוט קצרתי את השם האמת שבשנתיים האחרונה עברתי משהו לא פשוט ,משהו אישי יודעת שלא נכון לפרוט אותו פה , אבל כתוב בבלוג שלי משם באה המחשבה שצריך לשנות האת הקיים בחיי לחזור לחיות רק את החיים שלי והתחיל לקבל לא רק לתת היום יותר ברור לי איפה אני חיה מה אני יכולה לצפות מהמשפחה הקרובה וכרגיל אצלי לקראת יום ההולדת יש חשבון נפש

דנטל

New member
זיהיתי אותך גם בניק המקוצר ../images/Emo13.gif

תראי, את מדברת על משהו קשה שעברת שבזכותו הגעת להחלטות מסוימות איך לחיות את חייך. האמת היא, שגם אני הגעתי לחיות חיים את חיי (המאושרים) בגלל תובנה, רק שהיא נחתה עלי במקרה. בתכלס, גם אצלך זה די במקרה. מה עם אותם אלה שלא קרה להם משהו שיצר "הארה" והם עדיין לא מאושרים, והם לא הגיעו להבנה של איך הם צריכים לחיות את החיים שלהם. בעיני, זה מתחיל בראש ובראשונה בכך שמחנכים אותנו לנורמות מסוימות, ועם כל הצער - זה פשוט לא מתאים לכל אחד. הבעיה היא שאנשים שמים את הנורמות בתור מרשם להצלחה והם מהלכים לא מאושרים שנים רבות עד שאולי, אם יתמזל מזלם, יקרה משהו שיעמיד אותם בפני חשבון נפש מועיל. בינתיים, רבים האנשים שבתוכם בהחלט מודעים לעובדה שהם לא מאושרים, אבל אין להם מושג איך לשנות את זה, כי הם עשו הכל כמו ש"צריך".

מסתובבים בפורמים שונים

ויוצא שיש שמות שאני פוגשת בהם שוב ושוב אבל כל פעם במקום אחר זה מראה את הדינמיות האינטרנט יוצר בחיים

החיים כמתנה ../images/Emo77.gif

אני חושבת שאם מתנדבים ותורמים מזמננו וממרצנו, אפשר להרגיש ולראות כמה החיים שלנו הם מתנה וכמה אנחנו בעלי מזל, כי יש לנו קורת גג מעל ראשנו, יש משפחה,יש חברים,יש לימודים,יש אפשרויות ויש כאלה שאין להם את זה. אני תמיד מנסה לחשוב על זה ככה כשכועסת על משהו, כשמרגישה שרע לי- להכניס את הדברים לפורפורציות...

Comandor

New member
השליטה שלנו על חיינו

תחשבו מה היה קורה לולא היינו חיים במצב של מלחמה או עוני או מאבדים את קרובינו - תחשבו על מלחמת העולם השניה - כל פעם שקורה משהו עצוב בחייכם תזכרו כי אתם בריאים ושלמים והמשפחה הקרובה שלכם איתכם!

מרסלו1

New member
מממ......

זה עשוי להוביל לחוסר מוטיבציה לעשות עם עצמך משהו......

hayapollak

New member
אכן,

לדעת לרות את הטוב והיפה שבחיים זה דבר מקסים, אך אם לא נציב לעצמנו מטרות (ונסתפק במה שיש) פשוט נרדם..לא נחייה באמת.

אני שמחה לקרוא את זה

זוכרת כמה ניסיתי שם להשפיע עליכם לראות איך החצי הכוס מלאה וכמה ניתן לשמור מפרח שפורח וציפור מצייצת אני כיום הנתינה יותר מאי פעם בחיים שלי

../images/Emo24.gif איזה כייף לפגוש בך שנית

ערב טוב ושבוע נהדר להמשוררת המוכשרת שמחה לקרוא אותך שנית

למעלה