שבוע טוב :)

Eilleen

New member
שבוע טוב :)

איך אתם מעבירים את הזמן? אני...נחשו איפה :) טוב אל תנחשו זהעצוב מדי חחח... בעבודה :( מי כאן (חוץ ממך מירי... ) צופה בבנות גילמור ?

MiriOrit

New member
למה חוץ ממני ../images/Emo7.gif

אני מאוד חשובה
ראית אתמול??

Eilleen

New member
חחחחחחחחחחחחחחח כי אני יודעת

שאת רואה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בטח חשובה הכי הכי הכי חשובה מווווווווווווווווואה

MiriOrit

New member
יא.. אני חשובה ../images/Emo9.gif

איזה כיף לי... לא נראה לי שיש פה עוד מישהו שרואה את התוכנית המדהימה הזאת

MiriOrit

New member
דווקא? דווקא?

לא עובר יום מסכן מבלי שאני אראה פרק אחד לפחות! כל עונה ראיתי לפחות 6 פעמים... זו ה-תוכנית!!

MiriOrit

New member
למה לא?

אפילו האחים הגדולים שלי היו רואים את זה כשהיה להם זמן.. בעיקר בגלל לורוליי... אבל היו רואים

Eilleen

New member
אין לי מושג.נדמה לי שהוא אמר

שהסדרה פוגעת במגזרים מסויימים שהוא שוקל להתחנף אליהם לקראת הבחירות הקרובות והוא לא רוצה להסתכסך עימם כדי לא להרוס את הסיכויים שלו לנצח... (שהם דווקא די טובים בנתיים) (מעולם לא דיברנו על הסידרה אני סתם מנסה לגרום לו להגיב
)

cosefi15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל כך צחקתי בליבי עכשיו! חחח זה היה טוב מאיפה הבאת את המשפט הזה?? אבל זה דיי מצחיק כי אני לא רואה בנות גילמור אבל בסוף שבוע הזה הייתי אצל אחותי בזכרון לחנוכת הבית וישנתי אצלם ואחותי ראתה ובדיוק אמרתי לה שאני לא אוהב את זה.. והיא התווכחה איתי ואמרה שזה יפה ואז אמרתי: "שהסדרה פוגעת במגזרים מסויימים שאני שוקל להתחנף אליהם לקראת הבחירות הקרובות ואני לא רוצה להסתכסך עימם כדי לא להרוס את הסיכויים שלי לנצח... (שהם דווקא די טובים בנתיים)" חח המשך שבוע נעים.. מכירים את זה שהאוזן שלכם היית חמה והיא אדומה? נכון זה שיא מעצבן?

Eilleen

New member
ברור שאני מכירה את זה!!!!!!!!!!!

כשאני כועסת או כש...לא זוכרת מתי ..זה קורה לי! היא נעשית ממש חמה...ורק השמאלית!!! וואי ספי אני אומרת לך נועדנו אחד לשני
ציטטתי את המשפט כי שמעתי אותך אומר אותו לאחותך ! (טאם טאם טאם!!!)

MiriOrit

New member
למה צחקת בלב? למה לא לצחוק בקול רם?

ולא. אני אישית לא מכירה את זה שאוזן אחת חמה ואדומה

למעלה