שבוע טוב!!!

שבוע טוב!!!

הנה יתחיל לו הדיכאון של תחילת השבוע ואני אתעורר לעוד יום בלי רקיע... אני אתבע את הולמרק על עוגמת נפש!!! תליתי תמונה של שחקני הרקיע ואני מתבוננת בהם... וחושבת עליהם... יותר מדי!! אני מתגעגעת... מאוד!!! עוד שבוע בערך אני אקליד לכם את הראיון עם ג'סי שיש לי במגזין קוסמו משהו... ואני אנסה גם לצלם את תמונת השער במצלמה הדיגיטלית... הסרט החדש נשמע מעניין... לא יודעת מה איתכם, אבל אני מתה לראות אותו!!! השעה 4:15 לפנות בוקר... התקף געגועים בלתי פוסק... יוו אני כל כך משועממת... יש לי מלא שיעורים לחופש מאוד לא נחמדים שנתנו לי... אין לי כוח לעשות אותם!!! וכל יום אני דוחה את הדיאטה שלי ל"מחר"... חוסר עידוד, פשוט חוסר עידוד... וכוח רצון!!! וכבר 20 יום שאני לא כוססת ציפורניים... דיי קשה אבל אני מחזיקה מעמד, וזה עוד יותר קשה בזמן התקפי "דיכאון הרקיע". אל תשאלו אותי למה אני מספרת לכם את זה, כי אין לי מושג!!!!! וגם אין לי מושג למה ההודעה הזו מפוצצת ב- ... אני מניחה שזו השעה שמשפיעה, השיעמום וההתחמקות מהשיעורים המשעממים שניתנו באכזריות!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזהוווו... ואל תחשבו שאני צריכה פסיכיאטר כי אני לא!! (למרות שאמא שלי אמרה לי לפני כמה שבועות שאני לא מבדילה בין הרקיע השביעי למציאות) זה רק השפעה של געגועים, עייפות ושיעמום... בקיצור שיהיה לכולכם שבוע טוב מלא שמחה ואושר!!! תהנווווו

yonco

New member
אל תדאגי, עדי... ../images/Emo25.gif

יהיה בסדר! התקפי הדיכאון והגעגעועים יעברו בסוף, את תראי... והסדרה תחזור מהר למרקע לפני שתרגישי. כמה המלצות:
לכסוס ציפורניים זה לא טוב! אז כל הכבוד לך שהתחלת בתהליך הגמילה ואל תישברי!
אם חשוב לך לרדת במשקל אל תדחי את הדיאטה, תתחילי! (חשוב, כמובן, להיעזר בתזונאי או באיש מקצוע שמבין בנושא, כדי שלא תהרסי לעצמך את החיים).
לא ידעתי שיש בתי-ספר שעדיין נותנים שיעורי בית לחופש (אני, למזלי, לא קיבלתי), אבל כדאי לך לסיים עם זה וככה בשאר החופש יהיה לך "ראש נקי"...
אני מחכה לראות את הריאיון עם ג'סיקה וגם את התמונות. תודה מראש על המאמץ! ו... שבוע טוב

קודם שבוע טוב!../images/Emo29.gif

לא צריך שום פסיכי שיבלבל לך את המוח! יאללה איתם גם כן! מצויין לך שאת לא כוססת ציפורניים!זה לא יפה!וכל הכבוד לך על ההתמדה. דיאטה-בואי נעשה ביחד!!!!!גם אצלי זה כל הזמן החל מיום ראשון...יום ראשון הבא..יום ראשון הבא בלאכעס זה מעצבן לאללה והרקיע יחזורררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

היי לכם!!

תודה על העידוד!!!!!! אתם נפלאים!!! יאללה לעשות דיאטה... וסבבה בואי נתחיל! נמאס לי לדחות את זה!!!

למעלה