שבוע טוב..:) אז מה משפט השבוע שלכם מהשיר "כל המשאלות"..? ומה שיר השבוע שלכם בכלל (של ירמי או לא)? :)
N N o l o g o New member 2/1/05 #1 שבוע טוב.. אז מה משפט השבוע שלכם מהשיר "כל המשאלות"..? ומה שיר השבוע שלכם בכלל (של ירמי או לא)?
ש שלמונזה New member 2/1/05 #2 האממ האממממ ../images/Emo168.gif אני זוכר איך התחלנו מה ביקשנו כשהכל קטן התפללת להיות ענק עכשיו העולם קטן עלייך ושיר השבוע שלי? השמיים הכחולים של אספוש
האממ האממממ ../images/Emo168.gif אני זוכר איך התחלנו מה ביקשנו כשהכל קטן התפללת להיות ענק עכשיו העולם קטן עלייך ושיר השבוע שלי? השמיים הכחולים של אספוש
E EndlessRoad New member 2/1/05 #3 השורה שלי... ../images/Emo185.gif../images/Emo19.gif "לא ממהר אל סוף הדרך השביל הוא צר אל תדחוף, אתן לך לחלוף..." ושיר השבוע שלי זה משתוללים בכפר של שוטי הנבואה
השורה שלי... ../images/Emo185.gif../images/Emo19.gif "לא ממהר אל סוף הדרך השביל הוא צר אל תדחוף, אתן לך לחלוף..." ושיר השבוע שלי זה משתוללים בכפר של שוטי הנבואה
R r e u t 123 New member 2/1/05 #4 שבוע מצוין!../images/Emo13.gif המשפט שלי(או קצת יותר ): כשהכל קטן התפללת להיות ענק עכשיו העולם קטן עלייך אין בו טעם אין לאן לגדול ואין לחזור לתחילת הדרך ושיר השבוע שלי: "לא מחכה יותר לדוור"\איגי וקסמן
שבוע מצוין!../images/Emo13.gif המשפט שלי(או קצת יותר ): כשהכל קטן התפללת להיות ענק עכשיו העולם קטן עלייך אין בו טעם אין לאן לגדול ואין לחזור לתחילת הדרך ושיר השבוע שלי: "לא מחכה יותר לדוור"\איגי וקסמן
S SaRgE New member 2/1/05 #5 שבוע המבחנים האחרון!!!! (במחצית..) "כשהכל קטן התפללת להיות ענק עכשיו העולם קטן עלייך" שיר השבוע שלי: פרפרים! של בתי
שבוע המבחנים האחרון!!!! (במחצית..) "כשהכל קטן התפללת להיות ענק עכשיו העולם קטן עלייך" שיר השבוע שלי: פרפרים! של בתי