שבוע טוב

rozgil

New member
איש הגשם שלום !!!

הלילה אני יהיה ער עד מאוחר (אם הכדורים לא ירדימו אותי)..........ואם המחשב יחזיק מעמד(כול הזמן יש לי ניתוקים).........אני כאן !!!

מחר

יום שישי רגיל ובשפת התורה איסרו חג כך שכמעט רגיל בכל מקרה שבת שלום כבר מחר

עָנת

New member
איש המזח שלום

אני חושבת שאתה לא מדייק
משרד הביטחון דואג לנכה,ועל זה אין עוררין. אך יחד עם זאת,משרד הביטחון דואג לנכה ע"י כך שהוא דואג למשפחתו. כמובן בגלל הנכה(דאגות שנוצרות למשפחתו עקב הנכות) אני אתן לך דוגמא : שעברתי מה עברתי
משרד הביטחון דאג למשכורת של בן זוגי(שנעדר מהעבודה) ואף מימן תקופה מסוימת טיפול פסיכולוגי לבעלי
.(בעלי לא הנכה!!!!!!) משרד הביטחון עזר לי מבחינת שיבוץ הילדה לגן אותו ביקשתי. תראה,אני מאמינה שלולא הנכות הבעיות הללו לא היו מתקיימות,ולכן משרד הביטחון חייב לעזור בזה(אפילו אם זה לא קשור ישירות לנכה) לגבי דיור: לדעתי למשרד הביטחון יש שיקולים אישיים ועינינים לגבי אופי ההטבה שתגיע לנכה!

עיניני דיוק

אז מוצאי חג שמח, אין לדייק בנושאי שיקום, כל מקרה נדון לגופו, אבל אין דין טיפול פסיכולוגי לבני משפחה כדין השאלה שעלתה בנושא דיור, אם היית זכאית למלוה תקופה מסויימת, אז בעליך קיבל את נושא הליווי, אל תשכחי שאת אישה, ואין דין נכה< ממין זכר> כדין נכה <ממין נקבה>, ואני יודע שלא כדאי למי שהעלה את השאלה והוא עדיין רווק לחכות ליום נישואיו, ואחכ יחכה להולדת ילדיו וכל זאת עמ לקבל סיוע מודל?? אז לא כך הם הדברים, זו דעתי, ואני חושב שאני כן מדייק ביי

עָנת

New member
איש../images/Emo24.gif אתה יודע מה....

נכון,כל מקרה לגופו
יש הגיון בדבריך

למעלה