שבוע טוב

שבוע טוב

ומה שלומכם חשבתי אולי להוסיף את אתר חבר'ה אפשר למצוא שם חברים גם מהצבא אני מצאתי הרבה לשמחתי

עָנת

New member
שבוע טוב../images/Emo24.gif

אתר חבר'ה לא רע
רק הבאסה היא שלא תמיד מוצאים את מי שרוצים

rozgil

New member
ענת שלום....

שמתי בפורטל של אריק (בפורום על כוס קפה) קישור לכאן, לאתר !!! (מתחת להודעה שלך,את ניסית ולא כול כך הצלחת .....אז אני תיקנתי.......) רק אני לא יודע אם הקישור מביא את הנכנסים לדף הפרטי שלי בפורום (ROZGIL)

עָנת

New member
תודה גילי../images/Emo70.gif

גילי בקשר לשאלתך בנושא דיור בפורטל: תשמע,מקבלים מענקים+הלוואות ע"פ הנכות בפועל ע"ח משרד הביטחון
זה שווה בדיקה אצל עובדת הדיור בלשכתך
מצרפת מאמר בנושא שיכון ודיור

rozgil

New member
כלומר לפי 42% ?

...את בטוחה שזה אותו דבר אם אני יהיה (בעתיד......)נשוי ??? (אמרו לי שלנשואים זה לפי ה-% הכוללים=הכוללת= ה-% הגבוהים יותר) אבל אין לי מושג האם זה נכון

עָנת

New member
אין לי מושג../images/Emo163.gif

שאנחנו רכשנו דירה הייתי מוכרת 40 מתוך 80% כולל(עוד לפני קטיעת הרגל) ואז קיבלתי הלוואה ע"פ האחוזים הכוללים שלי(180.000 ש"ח).

rozgil

New member
אז כן קיבלת לפי ה-% הגבוהים יותר

(למרות שהיית מוכרת על החמרה-לא על חשבון השרות=אחוזים של משרד הביטחון)קיבלת לפי האחוזים הגבוהים........-האם זה בגלל שהיית נשואה ??????????? (אחרת היית מקבלת לפי 40 %)........אם היית קונה דירה בעודך רווקה !!!!!

עָנת

New member
קיבלתי ע"פ האחוזים הכוללים(הגבוהים)

שזה היה 80%. אין לי מושג,אם זה בגלל שאני נשואה

rozgil

New member
ענת........

אצל מי אפשר לברר את "זכויותי בנושא דיור".....(בתור רווק/נשוי ???) כלומר.......-אם אני מקבל יותר (לפי ה-% הכוללים שלי) אם אני אהיה נשוי ????. יום טוב

AVI359

New member
זכויות דיור

גילי שלום רב עניתי לך בפורטל נכי צה"ל בנושא זה. אין שום קשר לענין מצבך המשפחתי. הינך זכאי להלואה בגובה 125500 ש"ח כנהוג לנכים 40-49% זכויות המוגדרות על פי חוק כנושאים רפואיים הינך זכאי על פי נכותך הכוללת.אגב בתוך הסכום הנ"ל כללולים כבר 13400 ש"ח לסידור ראשון בדירה. הינך זכאי להטבה נוספת והיא תשלום מס רכישה 0.5% במקום 4.5% שזו הנחה גדולה מאוד.בזכאות האחרונה אפשר להשתמש פעמיים. בברכת חג סוכות שמח אבי

rozgil

New member
אבי ......אם תשים לב!!!

ענת מנהלת הפורום הזה (כאן ב"תפוז") קיבלה ......-לאחר שהיא התחתנה !!! לפי אחוזיה הגבוהים יותר (היה לה 40% מתוך 80% כוללת) והיא קיבלה לפי ה-80% (ה-% ב-"כוללת").........כוונתי שהיא (בזמן קניית הדירה) היתה מוכרת על 40% והיא קיבלה מענק+הלוואה לפי ה-80% !!!!!!!! ואני חושב שזה רק "בגלל" שהיא היתה נשואה!!!!!!!!! (אתה יכול לברר את זה ??????????????????????????) גילי-חדרה

AVI359

New member
תגובה

לגילי שלום רב ענת צודקת,כל מקרה לגופו,אך אין קשר למצב משפחתי. מי שמתחתן מקבל מענק נישואין וזה לא סכום מי יודע מה. בברכת חג סוכות שמח אבי

דיור

ידידי היקר, אישתך שתהיה או לא, לא מעניינת את משרד הבטחון, בדיוק כמו שאישתי לא מעניינת אותם ולא ילדי מענינים אותם, אתה הנכה , אתה הזכאי לכל ההטבות וכל השאר לא בטיפולם, אבל....... אם אתה נשוי, ויש לך 5 ילדים יש סיכוי להתחשבות יתרה, לדעתי לא כדאי לך לחכות, מצא זכויותך כמה שיותר מהר , כי הזכויות שלנו נשחקות עד עפר, חג לך שמח ויום טוב

למעלה