שבוע טוב

שבוע טוב

השבת יצאה הלכה לה קץ להמתנה מורטת העצבים (השבת לא נשברתי כמו פעמים קודמות..) מתיישבת מול המחשב האיי סי,ידידי הטוב, כבר פתוח.. האודיגו מחייך אליי מתחתית המסך.. קראתי את כל החדשות.. בדקתי את כל האימיילים.. מורידה בינתיים איזו תוכנה לא שימושית.. זהו, עכשיו הכל מאורגן ואני מוכנה לעוד ערב של.....כלום! עוד ערב של בהייה מול מסך מרצד וים של מילים ותמונות לא מעניינות עוד ערב של התעלמות ומחיקה של אינספור פונים ומחזרים עוד ערב של ציפייה להוא...האחד והיחיד (למרות שהודיע שלא יהיה הערב..) עוד ערב של פיהוקים וניקורים על הכסא ארור האיש ההוא מהחנות...שחיבר אותי לאינטרנט בפעם הראשונה!!! ארורה בוסניה שבגללה בעלי תקוע הערב מול הטלויזיה ולא משדל אותי להתנתק!!! שיהיה לכולנו שבוע טוב!

ashlaya

New member
עוד שבוע

שיהיה טוב לכולם ואכן כן בוסניה גרמה לדממה מסויימת ומנגד שלחה אותך אותי ועוד כמה לנט מי יוציא אותנו מכאן????

silkpink

New member
ובכל זאת ולמרות הכל

הייתה לי שבת נפלאה של ים ושמש ומשפחה וחברים ובילויים. לא נגעתי במחשב מיום ששי בשבע בערב ולא חסר לי לשנייה, עד שחזרנו הבייתה. כמו שהייתי נעשית רעבה איך שהייתי מגיעה לאמא שלי הבייתה או לסבתא שלי, ככה באותה התנייה, איך שמגיעה הבייתה מדליקה ומאז מתפקדת אבל לסירוגין וכל רגע של הפוגה בין עשייה לעשייה נשאבת למסך. אבל עכשיו קמה והולכת להתקלח ולישון. כן יהיה רצון.

חלומות פז, silkpink

כיף מדי פעם לצאת ולהיזכר שיש עולם חי ותוסס בחוץ.... לכי לישון,ולמרות שאנחנו מאד אוהבים ונהנים ונשכרים מנוכחותך ,נאחל לך שלא נראה אותך כאן הלילה....
ליל מנוחה

e-magine

New member
אתמול לא כתבתי כאן אף מילה

לא, לא חזרתי בתשובה. פשוט מאד, הבן שלי, איש המשחקים התלהב מהמודם החדש שהרכבתי רק לפני יומיים, וישר הוריד איזו תוספת למשחק, תוספת מאד נחמדה שהרסה את הווינדוווס, דבר שסיפק לי קצת תעסוקה. התקנת ווינדוווס מחדש, המשך בעיות, שחלקן עדין לא סודרו. חוצמיזה, גם חגגנו את סוף הקיץ בבריכה, ובערב, בוסניה, כן בוסניה המשעממת, אני בעין אחת על הטלוויזיה והשניה על המחשב כשאני מנסה לסדר אותו. והבוקר, הסעה לבית הספר ושבוע חדש. שיהיה לכם שבוע נהדר!

למעלה