שבוע טוב,

rama69

New member
שבוע טוב,

אני לא אסטרולוגית ואיני מבינה בזה אבל אני מרגישה מעין התרגשות לקראת הלילה, בשלושה חודשים האחרונים אני עוברת משברים של מעברי תדר אנרגטי בתקשורים, זה מלווה במערכת עצבים רגישה ולעיתים רגישות יתר ורגשנות. בשבועיים האחרונים הצלחתי לעבור לתדר החדש התקשורים השתנו, גם ההדרכה, אני יכולה לסרוק אדם כרנטגן [זה היה תמיד], אבל היום זה צבעוני כמו לאס ווגאס, נאון צבעוני וכל צבע מרמז על בעיה אחרת, אני מאוד רגועה, שלווה, ועם המון אהבה לכולם, החלטתי להשאר ערה, לעשות מדיטציה לבד עם עצמי, ולבקש תובנות, מחר אחזור ואספר על מה שעברתי, לילה מבורך, שהאור יאיר אתכם אנשים אהובים, ולאייל, אני חשה אותך מאוד חזק, אתי

איל באש

New member
www.worldpuja.org בשעה 3 לפנות

בוקר, כנסי לאתר ועשי את המדיטציה במשך חצי שעה. זו מדיטציית OM יש לפתוח רמקולים. בהצלחה

rama69

New member
אייל וכל חבריי בפורום

אז זהו בוקר מואר במיוחד עם הרבה תובנות חדשות ומחדדות, לא נשארתי עד הסוף ליקויי הירח החל בשעה 12.30 כך בכל אופן נראה מערד. ערכתי מדיטציה לבד עם עצמי, התבוננות פנימה, ובקשה להגיע לתובנות חדשות, תודה, תודה, תודה לייקום לאוניברסליות, לאלוהות על המתנות, בהמשך היום אספר חוויות, מזמינה אתכם להמשיך שירשור זה ולספר חוויות. שבוע טוב, יום מואר, בברכת אור המודעות אתי

natalynataly

New member
לא ראיתי את הליקוי....

למרות שידעתי עליו, חשבתי עליו בערב, ומשום לא מצאתי לנכון להביט בו אפילו, למרות שהלכתי לישון הרבה אחרי 12 יכולתי להציץ .... אבל חשתי שזה לא מתאים לי. אך בבוקר, כשקמתי, ישר נגשתי לתכשיט שיש לי בצורת מגן דוד תלת מימדי, (מכירים?) , וחשתי שאני חייבת לענוד אותו. קשור בעקיפין, אבל לדעתי קשור. יום נהדר ותובנות מקסימות!

אני אני שמחה בשבילך יקירה

בוקר של אור אהובה. אני כל כך מאושרת בשבילך. קיבלתי מייל שבוע שעבר שכדאי לי לקרוא מצאת השבת תהילים. הרגשתי מעט את האנרגיות. גם הרגשתי שיש מי שמוביל אותי לתשובות אחרי שאלות שמטרידות. פתחתי את הספר בדיוק במקום הנכון. קמתי הבוקר בשעה 5.10 מהחלון של המטבח ראיתי את פלאי הבריאה מרתקים מחדש. הירח עמד בצד מערב. כל כך מואר ועגול. האיר את כל השמיים והארץ. הייתי רוצה להעלות דבר חשוב. נושא : רגישות יתר. לפעמים אני באמת ברגישות יתר. אני לא מבינה מדוע? ולא שוכחת למלא עצמי כל פעם מחדש באור. חשבתי שאני אשמה(כמובן שכן) אני רוצה להיות אדם רוחני. האם זהו עולמו של אדם רוחני(?) לפחות אדע שכל רגישות (שמגיעה אלי לעיתים רחוקות) מקדמת בעליה או בכוונון תדר חדש? אם כן. קדימה. אני בעד. אשמח לשמוע כל כולם את החוויות שעוברות עליך. אני לומדת ממך המון יקירה. תודה על מה שאת. באהבה דורית

למעלה