שבוע טוב

nati012

New member
שבוע טוב

אמנם עוד מוקדם, ולהיות ערה בשעה כזאת לא ממש נחשב נדודי שינה, אבל לי כבר מרגיש כאילו איזה 3 או משהו... יש כאן מישהו?

דנטל

New member
אני פה

אבל אני לא חושבת שעוד מוקדם. ישנם ימים שהייתי מתה להיות מסוגלת ללכת לישון כבר בשעה הזו, כדי שיהיה לי קל לקום בבוקר לעבודה. היום לא, כי אני מתחילה לעבוד מחר רק ב- 15:00. מחר כן. מחרתיים כן. יום שלישי זה גם לא משנה בדרך כלל, כי אני קמה יחסית מאוחר ביום רביעי, וגם ביום רביעי לא אכפת לי, כי אני כל כך אוהבת את העבודה של יום חמישי, שלא משנה לי גם לא לישון בכלל, אני תמיד אהיה נמרצת מספיק בשביל היום הזה. בקיצור, ישנם יומיים בשבוע שהלוואי שהייתי מצליחה להרדם קודם.

גם אני פה הערב.....

לא יודעת עד מתי, כי מחר צריך לקום (לשם שינוי) אבל בינתיים פה.....

דנטל

New member
איזה באסה שצריך לקום

כל החלומות שלי לזכות בפיס הם בשביל שאני לא אצטרך ללכת לעבודה (חוץ מיום חמישי שאני אוהבת), ואוכל לישון עד מאוחר.

דווקא אצלי זה להפך....

אני כבר מחכה ליום שאני אוכל לקום בבוקר בשביל ללכת לעבודה.... פעם לא הייתי מאמינה שאני אגיד את זה, אבל היום זה אחד החלומות הכי גדולים שלי. אבל יש עוד לפחות חודשיים בבית

דנטל

New member
מהנסיון שלי עם עצמי

אני מסוגלת לשבת חודשים בבית בלי לחלום את הסיוט הזה. פעם הייתי חצי שנה בבית, כשעוד גרתי אצל אמא שלי, והתחלתי לעבוד רק בשביל לא לסבול את הניג'וסים של אמא שלי שגם לא עבדה אז. היום אני עובדת בשביל המשכנתא. צריכה דחוף לזכות בלוטו, אבל זה לא יקרה, כי אין לי כסף למלא טופס. נשאר לי לצפות לפיס, כי זה יורד אוטומטית בהוראת קבע.

אני כבר 4 חודשים בבית

ואני מטפסת על הקירות כבר. לא יודעת איך אני שומרת על השפיות עדיין. ועכשיו בימים האחרונים נאלצתי לגמול את עצמי בכפייה מסיגריות, כי נגמר הכסף וכלום לא נראה כרגע בפתח.

nati012

New member
ס'אמק

שעה וחצי של התהפכויות, הראש כואב העיניים כואבות והנשמה כואבת. עד מתי?

דנטל

New member
עשיתי עכשיו את המבחן באנגלית

לא יודעת למה הייתי אופטימית מספיק לחשוב ששם התוצאה תהיה שונה. אז היא לא. לא זוכרת שכואבות לי העיניים כשזה קורה. ההתהפכויות, הראש, הנשמה כן, אבל לא העיניים.

nati012

New member
לא קרה לך...

... שמרוב תשישות העיניים כואבות כי השרירים שלהן כבר עייפים?

למעלה