ולך אין בי"ס?
N nO FIR New member 4/5/03 #16 נסיעה טובה.... נסיעה טובה לכל מי שנוסע מחר בבוקר בחזרה לישיבה שלו[במיוחד לשדה יעקב]
M mayakol New member 4/5/03 #20 לכל האנשים שהיו בצ'אט שלנו אתמול... רציתי להתנצל על היציאה הפתאומית. זה האינטרנט שהחליט להתנתק לו פתאום... בכל אופן, היה נחמד איתכם!!!
לכל האנשים שהיו בצ'אט שלנו אתמול... רציתי להתנצל על היציאה הפתאומית. זה האינטרנט שהחליט להתנתק לו פתאום... בכל אופן, היה נחמד איתכם!!!
א אליגטור New member 4/5/03 #28 את אמרת כל מי שהיה בצ'אט אז אני עשיתי 8 בחזקת 6 בריבוע. נגזרת שניה של הלוגריתם והגעתי למסקנה שאני, אי בחזקת איקס באינטגרל של טנגנס, הייתי שם ולכן אני נמצא במשוואה.
את אמרת כל מי שהיה בצ'אט אז אני עשיתי 8 בחזקת 6 בריבוע. נגזרת שניה של הלוגריתם והגעתי למסקנה שאני, אי בחזקת איקס באינטגרל של טנגנס, הייתי שם ולכן אני נמצא במשוואה.
M mayakol New member 4/5/03 #29 יום יפה, שמש זורחת, ציפורים מצייצות אז למה, למה להזכיר מתמטיקה??? וכתשובה עניינית למה שכתבת- דווקא ממך לא הרגשתי צורך לבקש סליחה. ואני אבקש סליחה על העובדה הזאת...
יום יפה, שמש זורחת, ציפורים מצייצות אז למה, למה להזכיר מתמטיקה??? וכתשובה עניינית למה שכתבת- דווקא ממך לא הרגשתי צורך לבקש סליחה. ואני אבקש סליחה על העובדה הזאת...
א אליגטור New member 4/5/03 #31 ../images/Emo4.gifהנאמר לעיל התימר להיות פארודיה על ביטוי- אם נעשה אחד ועוד אחד. מכיוון שאחד ועוד אחד עדיין נמצא בגבולות המתימטיקה החלטתי להגזים בביטוי באותו נושא כדרכה של פארודיה. ותודה על הסליחה למרות שאין בה צורך.
../images/Emo4.gifהנאמר לעיל התימר להיות פארודיה על ביטוי- אם נעשה אחד ועוד אחד. מכיוון שאחד ועוד אחד עדיין נמצא בגבולות המתימטיקה החלטתי להגזים בביטוי באותו נושא כדרכה של פארודיה. ותודה על הסליחה למרות שאין בה צורך.
M mayakol New member 5/5/03 #35 הבנתי את הפארודיה אליגטור אבל... שום פארודיה, מצחיקה הומוריסטית וחביבה ככל שתהיה, לא מצדיקה שימוש בשפה מתמטית...
הבנתי את הפארודיה אליגטור אבל... שום פארודיה, מצחיקה הומוריסטית וחביבה ככל שתהיה, לא מצדיקה שימוש בשפה מתמטית...
ג גליה משבט אלעד New member 5/5/03 #36 נרוש נשמתי!!!! מ'מצב איתך? ז"א שאת כותבת פה רק בבקרים? או יש מצב גם אחה"צ..... אני מחכה ליום חמישי שתגיבי
נרוש נשמתי!!!! מ'מצב איתך? ז"א שאת כותבת פה רק בבקרים? או יש מצב גם אחה"צ..... אני מחכה ליום חמישי שתגיבי