שבוע טוב

rama69

New member
שבוע טוב

התעסקתם בשירשור אחר בנושא גלגולים, יש לי שאלה, על פני היהדות כל אדם/נשמה חווה 3 גלגולים בלבד מאז מעמד הר סיני, אני מאוד מאמינה במסורת היהודית אבל בנושא זה יש לי בעיה, אני יכולה לראות גלגולים של אנשים, וגם של עצמי, אני יודעת שכולם עברו יותר מ - 3 גלגולים, האם למשהו יש הסבר הגיוני לעניין אשמח לשמוע, שבוע טוב,

היכן כתוב שכל נשמה חובה רק 3 גלגולי

גלגולים. אני באופן אישי מזהה בודאות על עצמי עשרה ברורים. אני יודעת שחויתי יותר מעשרה גלגולים מאז מעמד הר סיני וגם לפניו. כל נשמה עד שהיא לא תשלים את תיקונה היא תמשיך להתגלגל מבחירתה האישית. לגבי הגיון? ההגיון מצוי במקום שאין בו הגיון. כך שאם את מחפשת הגיון אני באופן אישי לא אוכל להוכיח לך דבר. אם את מרגישה שהיית כאן יותר מ3 גלגולים אז היית כאן ושאף אחד לא ינסה לספר לך מה שהוא אחר. האזיני לקול האינטואיציה שלך, האזיני להכוונה שלך האזיני לקול הפנימי שלך. בהצלחה

rama69

New member
נשמות,

מיכל, אכן אני מרגישה שעברתי יותר מגלול או שניים, אני חוויתי במדיטציות מס' גלגולים 8אף אני יודעת מה באתי לסיים הפעם, אבל שמעתי בתכנית טלויזיה (איני זוכרת איזו), שמאז מעמד הר סיני כל אדם חווה 3 גלגולים, בכל אופן תודה על התגובה, שבוע טוב וחג פורים שמח

קווארק

New member
איך את עושה זאת?

מנין לך כמה גלגולים היו לך? האם את זוכרת אותם? הישנה שיטה שאדם יכול לדעת את עברו הקמאי? אני אישית חושב שאני יחיד ומיוחד ואין בי שום גלגול של שום דבר. ואולי טועה אני?

אנו נמצאים כאן לקייים 'בית הרמוני'

הגוף הוא הבית והמכונית של הנפש והנשמה אשר יש להן תפקיד ייחודי בעולמנו. כדי שתוכלנה להגשים את התפקיד - הנשמה דרך הנפש - יש צורך בבית הזה. אפשר להגיד מה שרוצים על הבית אך גם כשלא מכינים ולא שומרים עליו כראוי והנפש לא יכולה להיכנס ולהתגשם, עדיין היא ממתינה לשינוי כדי שתבצע את הציווי של הבורא. הן באות מהמקור הראשוני אך לכל אחת יש משהו שמשותף אבל משהו גם ייחודי להגשים כאן - אין בזבוז ביקום. לא משנה מה הן עברו בתקופות חיים קודמות המשא איננו נוגע בנפש אלא מוקרן על החיים. חג פורים שמח

rama69

New member
על פי הדת היהודית

כל אחד מאיתנו היה במעמד הר סיני, והנשמות שלנו מתגלגלות מאז כדי לעשות דרך, (תיקון), כדי לפתח את התודעה,

על פי הדת היהודית... ../images/Emo3.gif

כל הנשמות 500,000,000,000,000 בסך הכל, כולל אלה שלא בגוף, היו במעמד הר סיני, וכולן אמורות להתגלגל בגוף בו-זמנית...! על פי הדת היהודית, כל הנ"ל הן נשמות של בני-אדם, שאינן מתגלגלות לגופות של בעלי-חיים. אתה יודע מה יקרה, אם כזו כמות של נשמות יתגלגלו בתוך גופים של בני-אדם? תוך פחות משנתיים לא ישאר לנו עולם! - כבר עכשיו הטבע לא יכול להאכיל יותר מרבע מאוכלוסיית העולם, וכל יתר המזון עולה כסף, וכשיתגלגו כל כך הרבה נשמות בו-זמנית, איפה יבנו הם לעצמם בתים? - גבוהים ככל שיהיו, הם יאלצו לבנות על אדמות חקלאיות, ואז איך מאכילים את כולם...? יש הרבה דברים, שהם אבסורד מטומטם בכל דת, בדיוק כמו שיש הרבה מה ללמוד מכל דת.

היי קווארק

ישנה שיטה לדעת את עברנו מגילגולים קודמים. למעשה ישנם כמה שיטות אך השיטה , אותה אני רוצה ליידע אותך , הינה שיטה מודעת. השיטה פשוטה למדיי. והיא: המשיכה שלך לתרבות מסויימת, המשיכה שלך לשפה מסויימת, המשיכה שלך לסוג חיה מסויימת, המשיכה שלך לסוג אירוע מיוחד. וגם הפוך - הדחיה שלך מכל אותם דברים.

rama69, אין הסבר הגיוני בנושא...

הכל תלוי בך ובזיכרון שלך - עד כמה מרחיק הזיכרון שלך? מה את זוכרת? איך זה מסתדר לך עם הגלגול הנוכחי? הערה: תמיד יש השלכות של דברים מהותיים מגלגולים קודמים על החיים בגלגול הנוכחי. בעולם הרוח יש ואין הגיון - ההגיון הוא בזרימה עצמה, אבל אל תחפשי הגיון, חפשי את ההקשר בין הדברים. בהצלחה

rama69

New member
הזהב הלבן,

בנושא גלגולים על פי הדת היהודית כן יש גלגולים לבעלי חיים ואף לאבן הגלגלגול הקשה ביותר זה אבן כי כדי להגאל ממנה צריך לקבל ברכה וזו ברכת אבן הפינה, כמה אבנים כבר זוכות לכך, לכן חשוב מאוד לערוך אזכרות לבני אדם, כאשר אנו עורכים אזכרה אנו גם מברכים בורא פרי העץ, בורא פרי האדמה, הגפן וכו' וכל ברכה כזו של כל אדם במניין או יותר תורמים לעילוי נשמת המת, ולגבי נושא הזכרונות וגלגולים, אני יודעת שחוויתי את החוויה של גלגלגול קודם במדיטציה לדימיון מודרך, ומאוחר יותר כאשר התחלתי לתקשר, מתוך משחק עם חברה בנושא תקשורים, היא בקשהממני לנסות לתקשר לה על גלגולים קודמים, באותה תקופה לא ידעתי שיש את היכולת, בכל אופן תקשרתי לה וראיתי תקופהשלא הכרתי ולא ידעתי עליה,נראה לנו תמוה אך היא הרגישה מחוברת לדברים ששמעה, לאחר מס' ימים קראתי בספר המרכה וראיתי שם את התקשור והבנתי שיש אמת בראיה, אני לא חושבת שזה הרצון שלנו לקבל את המידע שאהו מחוברים אליו, לעיתים אני מתקשרת גלגלולים לאנשים שאיני מכירה ורואה סרטעל חיים קודמים, בברכת אור מוזהב, חג שמח

אני לא אומרת, שאין אמת בראיה

אני אומרת רק, שעל פי האמונה הדתית היהודית, בשביל להתגלגל בגוף של חיה או בתוך אבן, את צריכה לעשות חטאים. כל התיאוריה של הדת על הגילגולים היא אבסורדית, אבל לעומת זאת, הקבלה אומרת דברים אחרים לגמרי על גילגולי נשמות. יש אמת בראיה, גם אני רואה את הדברים, כשאני מתקשרת גילגולים, אבל אני באה במגע עם אנשי דת וחוזרים בתשובה, אנשים שעוד לא למדו את הקבלה, ומצחיקה אותי התפיסה שלהם, שנובעת מתוך פחד. יש אנשים, שטוענים, שעל כל אדם להתנתק לחלוטין מהגילגולים הקודמים שלו, ולחיות את חייו הנוכחיים, כאילו חיים רק פעם אחת, אבל אותם אנשים שוכחים (או לא מודעים) את קיומם של החובות הקארמתיים, שאי אפשר להתעלם מהם ואותם חובות וזכויות קארמתיים משפיעים על חיינו גם בהווה, ואין להתעלם מהם! מי שמתגלגל באבן, לפי הקבלה, זה אדם שנעשה לו עוול כבד מנשוא, והוא זקוק לתקופת זמן ארוכה של מנוחה והתבוננות פנימית. מי שמתגלגל בחיה, לפי הקבלה, זה תלוי בתפקיד שעליו למלא במתן עזרה ליקיריו - לפי סוג התפקיד נבחר סוג החיה. יש גם סוג שמתגלגל בפירות וירקות, אבל את התחום הזה אני לא מכירה.

rama69

New member
הזהב הלבן, מסכימה עם

כל מילה שלך אנו מדברות באותה שפה אני בטעות כתבתי על פי הדת והכוונה היתה על פי הקבלה, ס..ל..י...ח...ה, אור ואהבה,

למעלה