שבוע טוב!!
ב בל בל New member 10/3/03 #11 גם אני התגעגעתי המוןןןןןןןןן! אני בסדר, כרגיל דיי חולה, מעוצבנת, ועייפה אבל בסדר
ב בל בל New member 10/3/03 #18 טוב, תפוס זה רגיל אצלינו.... אם זה לא אני אז זאת אמא שלי. בכל אופן, אז איך עבר הסופשבוע? חברים שלך בסוף יצאו למקום שאת אוהבת או למקום השני?
טוב, תפוס זה רגיל אצלינו.... אם זה לא אני אז זאת אמא שלי. בכל אופן, אז איך עבר הסופשבוע? חברים שלך בסוף יצאו למקום שאת אוהבת או למקום השני?
T tankgirl21 New member 10/3/03 #20 למקום השני אז יצאתי לחורבה. והרשתי לעצמי דברים שמזמן לא עשיתי, בקיצור כמו שהגדרתי את היה הזוי ומשעשע.
למקום השני אז יצאתי לחורבה. והרשתי לעצמי דברים שמזמן לא עשיתי, בקיצור כמו שהגדרתי את היה הזוי ומשעשע.
T tankgirl21 New member 10/3/03 #21 תיקון ניסוח עשיתי דברים לא עשיתי בזמן האחרון וזה היה הזוי ומשעשע רוב הערב.
ב בל בל New member 10/3/03 #22 אוקיי....... סבבה העיקר שנהנת חמוד, אני דיי עייף אז אני חושב שאני אלך לישון. אז לילה טוב ואני אדבר איתך מחר. אוהבת אותך המונים
אוקיי....... סבבה העיקר שנהנת חמוד, אני דיי עייף אז אני חושב שאני אלך לישון. אז לילה טוב ואני אדבר איתך מחר. אוהבת אותך המונים
ה ה מ ש י ח New member 10/3/03 #7 האמת? עייפה, יש לי בחילה, ועוד כמה פגעים שלא אפרט אותם כאן. ומה איתך?
T tankgirl21 New member 10/3/03 #9 עייפה משינת יתר אבל חוץ מזה בסדר. את יודעת שיש הופעה של מוניקה ביום חמישי בסיטי הול? את תהיי פה?
ה ה מ ש י ח New member 10/3/03 #10 באמת? לא, אני לא אהיה.. אני מחפשת בית בחצור הגלילית ואין מצב שאני אחזור לחיפה לפחות עוד חודש.