שבוע טוב

רחלילי

New member
שבוע טוב

האם רק אני לא מוציאה מהראש את הילדה זו, הודיה ואת מה שקרה? האם רק אני מביטה בכל אבא ותינוק בסופרמרקט ושואלת את עצמי אם ניתן לאתר חיות אדם שכאלה - מראש? אנחנו לא קוראים עיתונים (מבחירה) אבל ביום שישי הצצתי בכותרת של הכתבה ומאז זה לא יוצא לי מהראש. איך, איך אפשר. אז אני שואלת, זו רק אני? בכל מקרה שיהיה לנו שבוע טוב.

זה לא רק את

גם לי זה לא יוצא מהראש, אני מסתכלת על התמונה של השפל הזה ןלא קולטת. הוא חיה ואין מילה אחרת לתאר אותו.

אתי@

New member
זו לא רק את ../images/Emo5.gif אני לא מפסיקה לחשוב

על זה.......

רחלילי

New member
זה פשוט נורא אין לי מילים

בלילה התעוררתי ולא יכולתי להרדם, רק מחשבות על זה, על איך אבא עשה את זה, איך וא יצא בלילה מהבית, איזו הבעה חולנית היתה לו על הפנים באותו לילה כשהוא יצא מהבית, ועוד לא יודעת זה בלילה התערבב לי עם ירושלים (גדלתי בשכונה שבה זה קרה, הרחוב ההוא הוא אחד רחובות השלווים, היפים והפסטורליים בשכונה מוזרה זו) יכולתי לדמיין את הרחוב ואיך האבא מתנועע לו עם גופת ביתו בתיק לעבר היער. וזה עוד יותר הפחיד אותי. אז הערתי את אייל ואמרתי לו שזה לא יוצא לי מהראש, מסתבר שהוא בכלל לא ידע על הקטע של איך הוא רצח אותה... אייל שמע את זה בלילה ונחרד. לילה קשה עבר על כוחותינו. נראה לי שכמה שאני אכתוב את זה זה עדיין לא יצליח להרפות ממני זה פשוט נורא.

אתי@

New member
אני מבינה אותך

חשבתי על השאלה שלך... איך אפשר לזהות מי הוא מפלצת פטנציאלית... אני חושבת שבמקרה הזה, אמא של הודיה לא ממש הכירה את האבא כשהיא נכנסה ממנו להיריון. לפי מה שמספרים, הוא היה מוזר ותמהוני, ולא איש אהוד. אני מניחה/חושבת/מקווה, שאם היא היתה יודעת את זה קודם, אולי היא היתה נוהגת אחרת. כלומר, עושה הפלה, לא מבקשת ממנו להכיר באבהותו, וכו´. ואולי לא. אולי אי אפשר לדעת כלום על אף אחד

rona25

New member
אני בכלל לא יכולתי לראות אותו

בטלוויזיה ב"יומן" ובחדשות שישי בערות 2 - פשוט העברתי ערוץ - הוא הגעיל אותי עוד משהו ששבר אותי זה המוות של החיילת בחברון...... זה היה פשוט מזעזע!

רחלילי

New member
אני חושבת (וקצת יודעת)

שבמקרה של פסיכופאטים אי אפשר לדעת. בעיקר לא אנשים רגילים שבאופן כללי הינם בעלי אמון באחר, אי אפשר לזהות מי הוא פסיכופאט. זה חלק ממה שהופך פסיכופאט לפסיכופאט.

Ronnie*

New member
אני לא חושבת שאפשר היה לזהות.

מישהו שאני מכירה עשה מילואים עם המפלצת הזו במשך שנים, והוא אומר שהוא נראה די נורמלי... אבא שלי שמעיד לפעמים בבתי משפט במקרים דומים (בתור פסיכולוג) אומר שמקרים כאלה של גירושים וריבים על ילדים מוציאים מאנשים את הצדדים האיומים ביותר שלהם... אבל אין ספק שזה לא בן אדם שפוי.

נופר30

New member
בגלל שעוברים מרגישים את האמא

שלהם כהיא נבהלת גם הם נבהלים וכשהיא מתעצבנת זה מעביר להם ויברציות שליליות החלטתי ( כמובן אחרי שהוצאתי קיטור ראשוני ) שלמען שלום עוברי אני לא קוראת ולא מסתכלת ולא דנה בנושא

יעלי2

New member
אז ככה, לרוני אמא של הודיה היה

סיכוי לגמור באופן דומה לביתה ולהיות חלק מהסטטיסטיקה של נשים שנרצחות על רקע סכסוך במשפחה כל שנה. היא באה יותר מידי לקראתו ולא קראה בין השורות כשהוא קרא לה גונבת זרע ובכל זאת לחצה עליו על מזונות. גם לי הודיה לךא יוצאת מהראש (במיוחד ה"בוקר טוב" שהיא השאירה לאמה במענה הקולי ושהשמיעו שוב ושוב בקול החמוד שלה בטלויזיה). המון אנשים שלא מכירים את רוני או משפחתה, וגם לא השתתפתו בחיפושים אבל עקבו מרחוק דרך כלי התקשורת עד הסוף המר והמזעזע. אני אחת מאותם אנשים, ואחרי שבסוף השבוע נכנסתי לשירותים במסעדה ועל הכיסא ישבה ילדה קטנטנה ואמא שלה חיכתה בחוץ, ישבתי, כתבתי ושלחתי מכתב הזדהות קצר לרוני (ומשפחתה). לי זה עזר להביע את מה שהרגשתי ואני מקווה שזה לא יהיה סוף פסוק מצידה ושהיא לא תאבד תקווה. כי אחרי הכל מדובר באישה (לא ילדונת) שהחליטה להביא ילדה מחוץ לנישואין ואחרי הכל - זה מה שקרה לה.

יעלי2

New member
נ.ב.

היה כתוב שלפני הרצח, כשמר פימשטיין=להלן הרוצח, חזר ממילואים, הוא תכנן לחכות לרוני והודייה ולירות בהם. התוכנית ניגנזה.

נופר30

New member
אני קראתי על זה בעיתון שבוע שעבר

על הכוונה לרצוח את האמא כשהוא היה במילואים

למעלה