שבוע טוב!

dori78

New member
עובד מעולה. תנסה שוב.

או שתחפש בפייסבוק את העמוד "גברים בסקס".

לא משהו

לכולם יש סיפורים כאלו ואחרים ,נראה שהסיפורים עוברים צינזור מזכיר כל מיני דפים כאלו בפייס למינהם על סקס

יכול להיות יותר טוב:)

כנראה שלא הבנת

את מהות הדף.

זה לא אמור להיות ״משהו״ והסיפורים לא נועדו להלהיב.
אלא להציג סיטואציות יומיומיות של כיצד גברים לא שמים לב לצרכים הכי בסיסים של האישה שאיתם - לדוגמא:
היא טוענת שכואב לה והוא ממשיך ואומר לה שעוד עוד רגע גומר.

שונאות פמיניסטיות, אנא תחסכו ממני את התגובה המתייפייפת שלכן.
אין לי עניין, כי לא מדובר כאן בפמיניזם/שנאת גברים/שובניזם/שנאת נשים.

לכותבת התגובה לא קרה מקרה של חוסר התחשבות מצד הגבר שאיתה.
ביי.

שבוע טוב ביזי :)

דובר לא מעט על מה קורה גופנית לגבר בזמן הפורקן ,לא תמיד גברים רואים בעניים בסיטואציות האלו,הכונה ראייה ברורה לפעמים היצר משפיע ומשבש את הדעת .

וכבר לצערנו הפימנסטיות הגזימו יותר מידי בימינו וחבל

את צודקת

גבר שמכיר ומתחשב ואיכפת לו גם בסקס ישים לב וידבר לפני וכו.
גברים ברובם ברגע שהיצר והחרמנות עולים לרמות גירוי גבוהות אז לא רואים בעיניים מה שנקרא ,ולכן הנאה היא אמורה להיות הדדית ונעימה ולא חייתית

אני זוכר שבדקתי את הנושא לפני כמה שנים בעיסויים אירוטיים בעירום מלא כחובב ספא ,ויש רגעים שאתה ללא מודעות עצמית ושליטה יכול להגיע מעוצמת הגירוי ולא לשלוט בצרכי האדם שמולך.

סתם לנגח גברים כלא מתחשבים במקום ללמוד ולהדריך אותם שלא יהיו חייתים מה שנקרא,מיזה אני מצפה מפינסטית שמכבדת את עצמה ולא מתוסבכת

הבנתי טוב מאוד ביזי

כונתי היא סתם להציג התנהגות גברית לא נאותה בסיטואציות כאלו זה מאבד ,היה ראוי יותר בדף כזה להציג גם אך מטפלים ואך משפרים תקשורת מינית בכדי שלא להגיע למצבים כאלו של חוסר הקשבה לצד השני בסקס לדוגמא

dori78

New member
שאלה לי אלייך

חלק מהתגובות בהן נתקלתי, טענו שהעמוד הזה מעודד שנאת גברים.
הטיעון היה שהכותרת "גברים בסקס" היא מגמתית וגורמת לתחושה שכל הגברים, או לפחות רובם המכריע, מתנהגים באופן בהמי כמו שמתואר בפוסטים שם. שעדיף היה לקרוא לעמוד בשם אחר, פחות מגמתי. מה דעתך על הטיעון הזה?

לכותבת התגובה קרו מקרים של גברים, שנפנפו אותה כי לא רצתה להתנשק איתם בסיום הדייט הראשון.
כידוע, הקללה הכי נוראית לבחורה היא "את לא זורמת, די עם הכבדות".

שבוע טוב דורי

כן תראי קרה משהו בשנים האחרונות כל הצפה הזאת וכל אחד פותח פה וכל פיפס מקטלגים אותך כמטריד כאילו מה כבר עשית ויש עצבים והתפרצויות שאני שומע ורואה !
אז כן יש יותר מידי פמנסטיות עם שנאה תהומית ואולי זה מתסבוך כלשהוא,לא חסר במה לתרום לטובת המין הנשי ,העמוד תורם ומוסיף על תשכחי שסיטואציות כאלו ברגע של נקמנות יכולות לסבך את הגבר במעשה מגונה ועד אונס שלא באשמתו.

היה ראוי לפתוח דף ולומר אך אני בזמן שיא הגירוי המיני שלי רואה את צלם אלוהים לפניי ולא מוריד לו את הראש לגמירה כמו בסרט פורנו,ואך מלמדים גם אם זה סטוץ להתענג אחד מהשני בהדדיות ולא רק להתפרק גופנית שזה משבש את הדעת קצת אצל הגבר ,עשיתי לפני כמה שנים במסגרת עיסויים אירוטיים בעירום מלא עם ידידה טובה מטפלת מקצועית .

סליחה דייט ראשון שלא מכירים בכלל לפני לא זורמים נשיקה בלחיים ואס אם אס חמוד אחר כך וזהו ,מי שמנפנף סימן שרצה רק סקס מהיר והוא לא רציני כלל ואין מה להתבעס.

ותיתפלאי דורי לשמוע שהטובים והמכבדים והמפרגנים והתומכים רגשית סובלים גם מיחס לא הכי הכי מהצד השני

היא צריכה ללמוד ציזה עם מי יוצאים לדייטים ,עם מי זורמים באוטו ובטח עם מי זורמים לדירה או מי שמזמין למשקה בבאר

יש מצב

אבל מדובר כולה בקבוצה נידחת בפייסבוק, שלא ידוע מי פתח אותה.
לא יודעת אם הייתי מרחיקה לכת ואומרת שהקבוצה גורמת לתחושה ש*כל* הגברים מתנהגים כך.
הרי מדובר בפוסטים שהם חוויות אישיות של בחורות (כאלה שהזדעזעתי מהן).

מצד שני, אני יכולה להבין את הטיעון כי אין בכלל הסבר למטרת הדף.

צודקת ביזי

נכון הכל תלוי עם מי נמצאים ומה תפישת עולמו לגבי הסקס ,אם הוא מושפע מהפורנו אז הוא יאמץ את זה מה שנקרא ,וברגע שאין תיאום מיני ורצון של צד אחד להתפרק אז זה מבעס

החויות של בחורות הן כנראה מהסיבה שהם לא משדרים על אותו גל סקסי יחדיו כמו לדעת אך היא אוהבת לגמור ושהיא תדע מה גורם לעונג עילאי,סיפורים של חד צדדיות ולא חסר כאלו של צד אחד יצרי שרוצה רק לפרוק וצד שנאלץ בכפייה לספק את הצד השני וזה לא עושה לו טוב והגבר כלל לא מודע לכך

דידי 9

New member
אם הייתי בכזה מצב הייתי עונה לו:

"אני זורמת לגמרי...........אבל אתה לא עושה לי את זה. אז.....יאללה ביי?"

dori78

New member
זה בדיוק העניין

מה אם הוא כן "עשה לי את זה", אבל אני לא מרגישה נוח להתנשק עם מישהו שאני מכירה שעה וחצי?
לא תמיד מדובר במישהו ש"לא עשה לי את זה", לכן אני לא רואה לנכון לענות באופן עוקצני.
כשהוא מניח (וכשאני אומרת "הוא" אני מתכוונת ליותר מאחד) שאם הוא מוצא חן בעיניי אני מחוייבת להתנשק איתו בדייט הראשון - זאת נורמה מסויימת. הגברים שחושבים ש"מגיע" להם לקבל את מה שהם רוצים - גדלו לתוך הנורמה הזאת.
וזאת בדיוק התופעה שמציקה לי.

דידי 9

New member
תירוצים. נקודה.בחיאתת את אפילו לא מאמינה לזה.

מה זה נורמה....יש דינמיקה בין שני אנשים.
אז בואי נגיד שהוא מנסה לנשק אותי-בא לי או לא בא לי.......

אבל אם הוא אומר לי משהו כמו "את לא זורמת, למה את כזאת כבדה"- ממש בשבריר שניה יורד לי ממנו לחלוטין,
והוא נשמע לי אדיוט...כך שההערה העוקצנית שלי תחזיר לו, ותבהיר לו ש....נקסט.

dori78

New member
תנסי פעם

לסמן לאיטלקי שאת כבר מתפנה אליו, שימתין שניה.
מכירה את תנועת היד הזאת של "רגע, אני כבר איתך"?

אז על זה אני מדברת. אלה נורמות חברתיות.
את יכולה להתכחש לזה כמה שתרצי, זה לא ישנה את קיומן.

דידי 9

New member
לא היה לי אף פעם רומן עם נורמות- עד

כמה שזכור לי....:)

מה זה נורמות.......את מכירה מישהו, אדם.
בגלל שיש כזו נורמה או שמעת על זה הרבה-אז את נכנעת לאיך שהוא ידבר אלייך, או יתנהג אלייך?

אנחנו חוזרות לאותו מקום כל הזמן....איפה הבעיה? בתגובות שלו, בתגובות שלה...
את מתעקשת לשים בנות במקום לא חושב, לא בוחר, לא מחליט על עצמו..מקום חלש. למה?
אפילו מקום אנמי.......אני לא מבינה למה!
ואם יש לך מטרה-בעיני היא עושה ההיפך.

ואם כבר מדברים על "נורמה" באמת נוראית וצועקת לשמיים-
זה הסודנים בדרום ת"א בעיקר, שכופים על נשים לחיות חיים מאוגפים כמו בכלא....
מקרי אונס ברוטליים ונוראיים שמתרחשים שם, הצקות.....
זה משהו שהפך ל"נורמה" איומה ונוראית, שכל אחד מאיתנו צריך להלחם בה...

אז הכל יחסי, לא?
מה שציינת אפשר להתמודד איתו 1X1 אבל מה שקורה עם הסודנים האלה-
זו בעיה נוראית של נשים בעיקר....איפה את בזה? איפה כולן בזה?

לא שמעתי את תנועות הנשים בנושא הזה באופן חזק ששמעו אותן...
אולי זה פחות אופנתי....?

צודקת דורי

ולפעמים גם רוצים לא כדאי לזרום אלא להגיש יפה את הלחי ולצאת מהאוטו ,גבר ינסה אבל אם התשדורה לא ברורה מספיק או שאת רואה שהולכים למקום שקט וחשוב וזה לא המקום לשיחות נפש ,אז תעשי את השיקולים שלך
את לא מחוייבת להתנשק עם זר או מישהו שרק הכרת בדייט ראשון זה דעתי ,והרי אנו מכירים את המציאות את הזרימה והליטופים ואני לא מכיר אותה עדיין אולי יש לה פיטרייה אולי לא יודע מה אך אתה אך לענג אותה באוטו או בדירה שלאחר הדייט כשלא מכירים את הגוף בכלל?

גברים מנסים וינסו כל הזמן גבר שמכבד אותך ואת עצמו לא ימהר לסקס ,ולא מעט גם תלוי בך בכדי שלחסוך כל מיני אי נעימות ולשמוע אחר כך זה לא את זה אני

שדות77

New member
ואני חושב

שמי שמגיע/ה למסקנה כלשהי - ולא משנה באיזה תחום - שמגזר מסויים פגום בגלל משהו שכתוב עליו באינטרנט, צריך להתבגר קצת.

למעלה