שבוע טוב

itay Jerusalem

New member
שבוע טוב

מי ראה את המועשרות אתמול?
חוץ מלעשות שירות ופירסום טוב לעיר תל אביב !לא היה שם שום דבר מעשיר וכו תוכנית קטישית שבאה לעצבן ולגרום לציבור הנשים לקנא !פשוט תוכנית שפונה לנשים ומראה כמה הן נראות מטומטמות וחומרניות וכו !

מה המותגים והעושר תורמים לאושר שלך באמת?יש הבדל בין בת אצולה ומשפחת אצולה לבין מתעשרת שתפסה גבר עשיר!
לצערי ראיתי ריקנות קיטשיות חסכים למינהם ושום דבר מועיל ,חוץ מאשר ליצור תוכנית רטיניג ולהוציא לנשים את העיניים ,של הינה תפסתי גבר עשיר ואת לא תתפוצצי!

ניקול ראידמן היא אישיות ? אלמלא אולגרך רוסי נשוי זקן שמזרים כספים ,שכנראה היא פותחת לחבריו דלתות כאן מה שנקרא ומבין יבין ,קשה לי להאמין שעשיר יזרוק למישהי כסף סתם מבלי לקבל בתמורה בחזרה!
לא זה מסתדר כי היא לא בנויה למסגרת של זוגיות וחיי נישואין ,אז עשה לה ילדה ומזרים כספים ואלו הם חייה!

השאר בכנות ברוך שלא זיכה אותי להיות בעליהן !

למי שלא יודע הייתי צמוד בחיי בתור עוזר אישי סוכן ל3 נשים כאלו בפרקי זמן 5 חודשים חודשיים וחצי וחודש כמעט,האחרונה אחת הנשים החזקות בירושלים פנתה אלי ומכירה אותי מלפני וסומכת עלי ,זה מסוג התפקידים שאתה נכנס לחיים של מישהו אחר לגמרי ,הכל אתה מטפל בהכול אצלה בבית ובחייה האישיים ,הולך לפגישות בנקים וכו !

ישבתי אני זוכר יומיים בוולוו S60 עם גאדטים ב60 אלף שקל באוטו,בכנות מי שאוהב את הפוזה והמבטים אז זה מרים אותך למעלה!

דודי התחרפן מכך אך ויתרתי עניתי לו גבר שטחי שתבין במעמד כזה והן פנויות עניין של זמן ואתה על תקן בן זוג בגלל הצמידות של הביחד ממש,ופשוט מאוד הן בודדות טוב שיש כלב לצאת איתו בערבים וסדנאות העצמה נשית לחיזוק כי אין בבית מי שיחזק!

ותבין לבד למה ויתרתי אז על יחידת דיור ללא תשלום בראשלצ ,תנאים מעולים טיסות איתן לחול וכו!

והן יודעות למה ויתרתי ודרך אגב עם נשים בתפקידים כאלו הן בכלל לא מסתדרות ,רק גבר שהן מרגישות שיכולות לסמוך עליו הבעיה שהחיבוקי והנישוקי והביחד במלון או אצלה בבית אתה כבר מרגיש שהיא בת זוגתך וזה לא מתאים !

למה למנות אם אני יכול לספור?

(הגשש, שם, שם)

יש הרבה יתרונות בדיאלוגים עם עצמי. למשל הנטיה שלי להסכים עם מה שאני אומר, לצחוק כמעט תמיד מההומור שלי, להבין בדיוק למה התכוונתי בטיעונים שאני מביא... וכו׳...

itay Jerusalem

New member
חחחח

נשמור על כבודה:)מה שכן היא יותר צנועה יותר חכמה ויותר מוכשרת והכל בכוחות עצמה ללא עזרה ותמיכה של גברים זקנים עשירים! לעומת מה שראינו בתוכנית אתמול!

למעלה