שבוע טוב :)

Rikosheta

New member
שבוע טוב :)

אני מתכננת לסוע בקרוב לברלין, ומשם אסע כנראה ברכבת לשטוטגרט-ממנה אני מתכוונת לחזור לארץ. העניין הוא שאני מעדיפה להשאיר את תאריך החזרה שלי "פתוח" ולא לקנות כרטיס הלוך-חזור, אלא רק הלוך.
שמעתי שעלולות להיווצר בעיות- בין אם בצ'ק אין בארץ או שמא במדינה שאליה אני מגיעה- אם יש בידיי כרטיס הלוך בלבד.
רציתי לדעת איזו אפשרות יש לי אם אני רוצה להיות גמישה בתאריכים ולהחליט כשאני שם, מתי אני רוצה לחזור.
שמעתי על "כרטיס פתוח" אך אני לא יודעת בדיוק איך זה עובד- האם מוגדר תאריך שאותו ניתן לשנות, או שאין תאריך ועליי ליצור קשר עם חברת התעופה כשאני שם?
ומה אם אין טיסות?

אשמח לעצותכם, וכמו כן האם מומלץ (מנסיונכם) לסוע עם כרטיס בכיוון אחד, או לוותר על הרעיון :/

תודה!

RoyG NJ

New member
חברות תעופה לרוב לא מאפשרות

להעלות אנשים עם כרטיס לכיוון אחד.
פתרון אחד הוא לקנות כרטיס חזור זול ופשוט לא להשתמש בו - או עוד כיוון אחד יציאה מגרמניה.
אופציה שניה היא להמר על תאריך חזור משוער ומקסימום לשלם עלות שינוי אח"כ.

אין דבר כזה "כרטיס פתוח"

או שאת קונה כרטיס לכיוון אחד או שאת קונה כרטיס הלוך-חזור.

מה שאת יכולה לעשות, אם אינך יודעת\בטוחה בתאריך החזרה שלך הוא לקנות כרטיס בתת-מחלקה יקרה יותר (לא את הכרטיס הכי זול שקיים), ובצורה זו תוכלי לבצע שינויים בתאריכי החזרה, ללא הגבלה, ובעלות מינימאלית או ללא עלות בכלל - שוב, תלוי בתת-המחלקה שקנית.

כמובן שכרטיס שאינו מגביל שינויים בתאריכים או שמגביל בצורה מינימאלית, הינו יקר יותר מכרטיס "סגור" שלא ניתן לבצע בו שינויים כלל.

למעלה