שבוע טוב!

LILO digital

New member
שבוע טוב!

אחרי שבת רגועה שבה לא התפוצץ כלום בנתניה עירי היקרה (נס!!), וזללתי כמו עשרה אנשים שהורעבו למוות ובטח עליתי חמישים קילו --- אני פה, מייחלת למישהו שיהיה כאן! אומנם לא היה היום פרק של דיג´ימון, אבל היום זה במקום מחר, שכידוע לא יהיה התור שלי... אלא אם כן ייצא לי ללכת למשרד ולגלוש שם (שהמפתחות שלו ניתנו לי, לתקופה מוגבלת...) אגב, למי שהתפלא, כמו הנקניקייה המטוגנת סטטה (=ליסטה בשבילכם), למה אני המון בפורום לאחרונה... ובכן, מאחר שמנהל בית הספר היסודי בשכונתי נתן לי את המפתחות למשרד שלו ואמר לי שבגלל שבית הספר נטוש בחופש אני יכולה לגלוש במחשב במשרד שלו כמה שבא לי, אני מנצלת כל דקה פנויה כדי לגלוש באינטרנט ולהיכנס לפורום. ולמה? בגלל שבסוף החופש (כולם להוציא ממחטות) מנתקים אותי! (כולם לפרוץ בצחוק מאושר). כן, כן... אלא אם כן אבא שלי יותקף בגל של נדיבות ויסכים להשאיר... אבל מאחר שהאינטרנט הוא חתיכת הוצאה בבית שלנו (קו נוסף, מסלול לא נוח, מחשב בעייתי... אל תשאלו) הוא מסכים שיהיה את זה רק בחופש. אז יש לי רק עד סוף החופש, או קצת יותר, כדי לדסקס אתכם על דיג´ימון!!! תבינו איפוא את הצורך הבסיסי שלי להיכנס לכאן מתי שרק מתאפשר לי... בוהו בוהו... ובנימה אופטימית זו, אני פותחת את השרשור של מוצ"ש. מי עוד כאן?

אני כאן!!

למה לפרוץ בצחוק מאושר תמיד אפשר לפרוץ באושר מאוד מאושר... סתתתםםםםםם........ ברצינות מנתקים אותך אני מחזיקה לך אצבעות שלא ינתקו אותך וזאת ממישהי שמבינה איך זה להיות בלי אינטרנט {אני פשוט חולה על אינטרנט אפילו אמא שלי מתעצבנת עליי ואומרת לי שאם אני לא אפסיק הם ינתקו לי אותם אבל היא רק צוחקת..}למרות בתחילת השנה אני בטוח לא אגלוש כמו בחופש...

DiGiHiLa

New member
איזה מעצבן זה..

שלא תיהיי איתנו לילואית....נתגעגע טוב ברור שבתחילת השנה גולשים פחות בגלל הלימודים המטופשים!!!!!!!!!!!!!

LILO digital

New member
נותר לי רק לקוות...

שאם בכל זאת ינתקו אותי (והלוואי שלא!!!) עדיין תהיה לי גישה כלשהי לאינטרנט... תגידו, מישהו יודע איזה מספר פרקים של דיג´ימון-טיימרס כבר שודרו? כי אז נוכל לעשות חיושב ולראות אם העונה תיגמר עד סוף החופש! (ונקווה שכן, כדי שאוכל להיות כאן בעת חגיגות הצפת הפורום של פרק סיום העונה!!)

Snake Bandage

New member
הפרק שישדרו מחר...

מספר הפרק שישדרו מחר הוא 36 מתוך 51. מה שאומר ש... כן, כנראה שהעונה תגמר לפני סוף החופש. ^^

Digi Lista

New member
החלטתם לגרום לי להתקפת ../images/Emo23.gif?

אתם טוענים שהודעות רבות שכתבתם פשוט נמחקו?,אני לא הייתי כאן(למעשה סדרתי ארגזים כי עוד שבוע אני עוברת...)ככה שאין לבוא אליי בתלונות בנוגע לזה, לדעתי כול העניין קשור לשינויים בתפוז, עובדה שגם ביום חמישי קרוב לשעה וחצי בכלל לא היה אפשר להיכנס לפורומים לראות הודעות ולכתוב!, בכלל בפעם שעברה שאנשים טענו שנמחקו להם הודעות כתבתי את התלונות להנהלה בפורום מנהלים, רציתי לבדוק אולי לעוד מנהלים זה קרה, וענו לי שזה קורה כול הזמן ואין מה להתרגש ניסו ללמד אותי שיטה להחזרת ההודעות אבל לא הצלחתי באותו היום לבצע אותה, ובינתיים כבר עברו מלא דפים כאן ובפורוםמנהלים ואין לי כוח לחזור אחורה,זה גם לא אקוטי יותר... ועכשיו כנשכנסתי חטפתי התקף לב מהשרשור הזה, רוב השרשור עוסק ב"אני מקווה שהפעם ההודעה לא תימחק" וכול מיני כאלה+הודעות צ´אט, למרות שמאוד לא נעים לי שנמחקו הודעות ועוד כשאני לא נמצאת(כי אז אני לא יכולה לקחת אחריות...), נאלצתי למחוק עכשיו חצי מהשרשור(חוקים של תפוז מחייבים אותי...), אני מרשה הודעות צ´אט והודעות חסרות תוכן ממשי באותו הלילה ואז יום למחרת אני מוחקת אותו(כי זה סתם דוחק הודעות אחרות למטה, וכי אסור לי לפי תפוז...). ולמי שלא ראה, העיצוב החדש עלה- תסתכלו למעלה תפוז>קהילות>דיגימון>פורום (תלחצו על דיג´ימון) או תעברו להודעה שלי "גם אני חושבת ככה..." צירפתי לה קישור לעצלנים בינינו, מה דעתכם?נכון תפוז אחלה מבחינת ההשקעה? ועוד משהו, השבוע אני אכנס לכאן פחות ופחות, כי מה לעשות שאני עוברת דירה ויש דברים שצריך לארגן, המחשב ירוחם המוגבל ינותק לכמה ימים עד שיתקינו לי קו טלפון, אני מבקשת בכול הלב- תשרשרו, תכתבו דברים בעלי תוכן, בקיצור קצת להקל עליי(אני אנסה להיכנס מחברים), כשאני אחזור תוכלו כפיצוי להרוג אותי מעבודה...

ליומון

New member
שלום

שלום לכולם שמי מוטי ואני אלוף מאמן הדיגימון הוירטואלי זה מין דיגימון שמגדלים במחשב זחיתי במכום 1 ביזכות גטומון!

יאקומו

New member
היי!

מה שלומך?! במקום ברוך הבא, אני אשאל אותך שאלה (שכבר שאלתי כמה אנשים: דיג´יליסטה, מורפיה, וגם אני כמובן, עניתי): למה ומתי התחלת לצפות בתוכנית המטריפה, המדהימה, היפייפיה, האהובה, הקורעת, המצחיקה, וכל מילה נוספת מיותרת, דיג´ימון!?

ליומון

New member
ליקומו

התכלתי לצפות בדיגימון באמריקה אני כבר יודע כול מה שיקרה למשל מחר הם ילחמונ עים השלית ההורים שלהם ינסו לחלץ עותם ועוד

יאקומו

New member
התכוונתי...

מתי התחלת בכלל, מהעונה הראשונה, ולמה: זה היה יפה, נדלקת על איזו דמות...

ליומון

New member
ליאקומו

התכלתי ב1 וסימתי ב-4 זה היה משעמם והדמות שאני אוהב היא גתמון כי ניצכתי איתה בתחרות מאמן הדיגימונים הוירטועלים זכיתי מכום 1

למעלה