שבוע טוב

Hagay35

New member
שבוע טוב

התגברתי על ייצרי אני סטרייט למהדרין שפעם ב בעברי אהבתי לקבל פינוק מגבר זה התחיל אז בתקופת הצאטים. אז ביום חמישי התחיל איתי אחד בפייסבוק עשיתי סייבר ולקחתי טלפון. אני מרגיש שייצר המין מאוד חזק אני רווק ופשוט להיות במקום נכון עבורי ולא להשתולל גם מבחינת נשים ,אלא במינון הנכון. ב. כמו כן מי מכיר אפלקציות יהדות לסמרטפון שיזכירו לי מתי ראש חודש וכל מה שקשור ליהדות? תודה לכם

טיףטף2

New member
יש אפליקציה באייפון שקוראים לה הלוח העברי

לא כל כך זוכר אם היא מזכירה מתי ראש חודש אבל היא מזכירה כל שבת אז זמני כניסת ויצאת השבת..כנ"ל עם צומות..אני מאמין שגם ראשי חודש היאמזכירה.. תוריד,זה בחינם..

תמונה של היצר הטוב והיצר הרע

על איזה יצר התגברת, לא הבנתי. עשית סייבר? מה אמר על זה היצר?

Hagay35

New member
אהלן

הסייבר היה כיף התגברתי על זה שלא אלך להפגש איתו ומחקתי אותו מרשימת החברים. פשוט בכדי שלא להגיע לפינות לא הכי הכי. שבוע טוב

המממ... אז בעצם אתה לא סטרייט למהדרין...

פעם הומו, תמיד הומו. כיף להיות הומו! מרגש!

Hagay35

New member
שבוע טוב

אז זהו שאני חולק גיליתי על עצמי שאני מאוד אוהב את המין הנשי ,אבל ברגעי תשוקה וייצר מיני מגע מגבר ללא חדירה כמובן יתקבל בחמימות יתרה. שוב זה לא אומר על הנטייה המינית לכן אני בהגדרה של סטרייט למהדרין. תודה

Mister Pinto

New member
הממ לא יפה..

סה"כ זו דעתך, וגם היא נכונה או לא בוא לא נדביק לו אותה לפרצוף בצורה כזו (שום דבר אישי אליך כמובן, פשוט זה קצת מרתיע במיוחד בנאדם שאינו כותב כאן בדר"כ) ולחגי.. לא משנה הגדרה "אני סטרייט למהדרין" או "אני הומו".. זה לא חשוב ולא משנה שום דבר. העיקר תעשה מה שאתה רוצה כל עוד זה לא פוגע באף אחד... אתה נמשך לגברים רק מינית? רגשית פעם הרגשת משהו לגברים / נשים?

Hagay35

New member
היי לך

אני נמשך מאוד לנשים בכל היבט אפשרי ,מה שפה העלתי הוא שברגע של חרמנות גם מגע של גבר יתקבל בברכה האם זה הופך אותי להומו? לא חושב זה דעתי מראה לך כמה הייצר המין של האדם חזק ועלינו לשלוט בזה פשוט. תודה ויום נפלא

Mister Pinto

New member
זה לא הומו אבל

זה נשמע כמו דו מיני... כשאתה דו מיני אתה יכול להימשך לגבר מינית ולאישה רגשית, או רגשית ומינית לגבר או אישה, ולמין האחר רק מינית או רק ריגשית.. זה מאוד מורכב ושונה יכול להיות שאתה נמשך לגברים באופן מיני בלבד.. אבל עזוב אותך הגדרות רק תהיה מאושר :)

למעלה