שבוע טוב:)

פראזניק

New member
שבוע טוב:)

חברימים יקרימים:))))) מה שלומכם? נאלמתם לנו דום בשבוע האחרון? לא יפה ככה...

leahle

New member
שבוע טוב גם לך ולכולם : )

לפחות עכשיו, לפני הכליזמר בצפת... הפורום הזה צריך קצת זריקת מרץ:) בכל אופן זה מה שהזכיר לי שאני צריכה לבוא לבקר כאן...

magy

New member
היה.....ובדיוק באוטובוס שתיכננתי

לקחת בעוד יומיים לפסטיבל הכלייזמרים. מה עושים? איש הרוח.......אם אגיע באוטו פרטי......בסוף......... אשמח לדעת איפה תשבו........אתה יכול לשלוח לי מסר..... ואחזיר לך בו מספר סלולארי......כדי לתאם.......

קו 361

של אגד. נסעתי בו הרבה כשהייתי ילד מחיפה לצפת ומצפת לחיפה. זה נורא קשה...זה מתסכל...אין כבר מקום אחד בטוח בארצינו הקטנטונת! אבל חייבים להמשיך...מיד מגי אני שולח לך מסר ונתאם הכול. לכל החברים הנפלאים בפורום שלנו.כפי שהבטחתי כל חברה וחבר שכותב בפורום שלנו שיבוא לפסטיבל הכליזמרים להופעה שלנו יקבל במתנה את הקלטת האחרונה שהוצאתי השנה. אנחנו נופיע ב"גן הקסום" כשאתם מגיעים לצפת תבקשו תוכניה של הארועים.תבואו תראו את אימי ואותי ונקבל אתכם בשמחה. כל מי שירצה יוכל בהמשך לגשת אלינו הביתה אשתי (מנהלת פורום "חוזרים בתשובה" ו"דתיים") תקבל אתכם בשתיה קלה ועוגה
פורום כליזמרים הוא פורום יחודי ברשת! ואנחנו ממשיכים הלאה, עם הניגונים ,השמחה ,ומסורת מוזיקת הכליזמרים ביחד!

בכיכר המגינים

ניגנו לאה´לה לפני 3 שנים. בשנים האחרונות אנחנו בגן הקסום. יש שם אווירה יותר משפחתית ונעימה ולכן ביקשנו להיות שם גם השנה

leahle

New member
אוי, אז אני כבר לא מעודכנת....

לא ראיתי את התוכניה, אבל מן הסתם נהיה שם...:)) בהצלחה!!

פראזניק

New member
איש!!!

אכזבתני קשות. איני נוסע באגד (מסיבות אידיאולוגיות, לא מפחד, שלא תחשדו בי וכאלה:)))) אז איך בדיוק אני אמור לבא? קיצורו של ענין (כך היה כותב עגנון, לא?) אם אתה לא בא לי-ם לקחת אותי, אני מתחיל להשתולל, וכשאני משתולל, צריך גיוס חרום של שלושים אוגדות שלום מהאו"ם, יש´ך כסף לממן את זה? :))))) אוקצור, אם אני לא מקבל טרמפ לשם, ו\או את הקלטת בדואר, אני מרביץ לך מכות!!

מכות??

ר´ פראזניק שלי לא מרביץ
חוצמיזה אני אקרא ליעקס! הוא יגן עלי
אחד הדברים שהכי קשה לאיש הישיש לעשות זה ללכת לדואר ולעמוד בתור,בכלל הסיוט הכי גדול שלי זה לעמוד בתור,אני מתחיל לדבר לעצמי מרוב זעם
כפי שכתב התרנגול שלנו אני בטוח שיהיו הרבה אפשרויות להגיע ואני אשמח מאוד לראות אותך מה גם שאני בטוח שאתה מאוד תהנה:))))

פראזניק

New member
יוווווו....

איש, במקום לדבר לעצמך בזעם, יש לי רעיון שגם אנחנו נהנה ממנו. אם כבר יוצא לך להיות בדואר, פשוט תשכח מכל העולם ותלחין לך איזה ניגון. לא רעיון?

מוֹיְש

New member
אכן אין מקום בטוח. אבל עלה נעלה וכו

אני אהיה בעז"ה בכליזמרים. אבל אני לא ממש ´כותב´ פה בפורום, אז אני אבוא אי"ה גם בלי הקלטת...

התרנגול

New member
מה הבעיה?

עכשו הסבירות שיהיה שוב באוטו אוטובוס תוך יומיים נמוכה ביותר... חוצמזה, שבטח יהיו מלא טרמפים לאזור...

למעלה