שבוע טוב

זכור לך טוב - הפיטו של מוצא"ש אלכס...

שבוע טוב ומבורך - שיהיה גם לך ולכל עם ישראל ובמהרה נזכה לבואו של הגואל...

טיףטף2

New member
איזה כיף לקבל ממך ספציפית שבוע טוב.

יודע למה? כי אם אני זוכר נכון כתבת על עצמך שאתה אפיקורס אבל למרות זאת אתה הראשון שמאחל שבוע טוב כשיצאה השבת.. ולא שחכת לציין את אליהו הנביא זכור לטוב. זה רק מראה שאולי מבחוץ אתה אפיקורס אבל כל עוד אתה בפורום של דתיים,נשמתך יודעת בדיוק מאין באת ולאן אתה הולך ובפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון...

אלכס...

במפקד אייר ציינת שאתה אפיקורוס, חוזר, חילוני - אז מה היית קודם האפיקורוס? דתי/חרדי/מסורתי... ואם היה לך צביון דתי, למה בעצם נטשת אותו? סתם סקרנות גרידא. אגב, יש לך כתיבה יפה ושפה עשירה ומחכימה. שמחים שהצטרפת אלינו והוספת נופך מיוחד לפורום. אוהב מכל הלב.

alex155

New member
תשובה

הגלגלול הקודם היה מסורתיות. כיום במשפחתי שמונה 4 אחים והורים רק האחרונים נותרו דתיים. בצורה מפתיעה ביותר הסובלנות שלהם עם העניין מאוד מפתיעה. לגבי הקומפלימנטים תודה רבה :)

תודה על התשובה ועוד שאלה אם מותר...

ושוב מתוך סקרנות בלבד, או לידע כללי, אתה מגדיר עצמך הומו מוצהר (מחוץ לארון) מול כל מי שמכיר אותך כולל המשפחה הקרובה והמורחבת או אתה בכלל דיסקרטי, כי לפי מיטב הבנתע ציינת שאתב חי בזזוגיות, דבר שמן הסתם בולט וקשה לחיות איתו בסודיות/דיסקרטיות... אתה כמובן לא חייב לענות וסליחה מראש על החדירה לפרטיות (אם ישנה כזו)

alex155

New member
זה בסדר

המשפחה הקרובה יודעת, האחים וההורים, למרות שהמילה הומו לא נאמרה מעולם ביני לבין ההורים. לא דיברנו על זה, לא סיכמנו כלום, מבחינתם אני רווק בן 27. הכול מתחת לשולחן. זה נוח להם ונוח לי. אני מניח שהם מנחשים שאני עם מישהו... הם אפילו לא מגששים דרך האחים מרוב שזה טאבו. לפחות לפי מה שאני יודע. יכול להיות שמאחורי הגב שלי יש מסיבות קצף וכנסים. בקשר לבן זוג, אנחנו גרים יחד ומתנהלים לגמרי כמו כל זוג רגיל.. כמובן שלי לפעמים דברים קשים או מביכים אבל זה כמעט לא מורגש כבר היום. המשפחה המורחבת לא יודעת בכלל ולרבה ההפתעה היום כבר ממש לא אכפת לי. אפשר אפילו לראות בלינק הזה שבחתימה שלי את הבן זוג, זה גם יעזור לו לאיזה תחרות שלו בעבודה.. וגם לי באופן כללי כבר אין כוחות לכל הסגירות הזאת. באוניברסיטה סיפרתי באופן יזום לחלק מהחברים... הבעיה הכי גדולה שלי זה עם אנשים שהכירו אותי "אחרת", ובעצם מה שהכי קשה לי זאת המחשבה שיחשבו ש-"רגע, אז עד עכשיו אתה בעצם שיקרת??". אני לא יכול בכלל להתמודד עם המשפט האחרון ולכן אני לא עומד מול אנשים שכבר הכירו אותי בגלגול הזה. זהו בערך. ובאמת נכנסתי פה לקרביים :)

שוב תודה אלכס, הארת את עיניי

ומן הסתם גם את עיני החברים בפורום נפלא ויקר זה. מתנצל שוב אם נכנסתי עמוק מידי, אבל אני חושב שזה יכול לעזור לאחרים. שיתוף וסיפורי חיים - לפעמים מנתבים דרך וקו חשיבה לאחרים. יישר כח ידידנו ויקרינו אלכס. ואגב, כבר אמרתי שראיתי את הסרטון - יש לך בחירה טובה (גבר חתיך ונאה, מן הסתם גם תוכו כברו) .

שבוע טוב ומבורך....‏ ‏

גם לך ולכל הגולשים החמודים.‏ ווו....‏ כן צדקת יש גם בשורות טובות.‏ ‏‏[פרטים במסרים אישיים בלבד ולחברי הפורום הותיקים.‏ ! ].‏ לכן אני ער בכזאת שעה.....‏ אוהב.‏ ‏

בחור אהוב - אייכה?

שלחתי מסר אישי וטרם נעניתי... הסקרנות מכרסמת בי לשמוע על הבשורות הטובות. כמה זה כייף לשמוע דברים טובים.

למעלה