שבוע טוב אם קשה לכם להשיג את המטרה, תשנו את הדרך למטרה ולא את המטרה.
ר רותי 11 New member 15/3/11 #4 פרפר יקירתי אז אולי כדאי שתחליטי שאת מחפשת את המטרה שלך ושזה הפרוייקט שלך עכשיו, ואם תשימי לב כמובן לסימנים שנשלחים אלייך היית מוצאת את המטרה, או יותר נכון היית מגלה את המטרה
פרפר יקירתי אז אולי כדאי שתחליטי שאת מחפשת את המטרה שלך ושזה הפרוייקט שלך עכשיו, ואם תשימי לב כמובן לסימנים שנשלחים אלייך היית מוצאת את המטרה, או יותר נכון היית מגלה את המטרה
פ פרפר הסקרנות New member 16/3/11 #5 את צודקת, אבל הסימנים והמסרים שאני מקבלת בחלומות עדיין לא מצליחים למקד אותי או לתת לי את ההרגשה של הייעוד. כל האירועים הגלובליים של החודש האחרון גרמו לי להתעצב על כל הסבל הזה, ומי אני בכלל. אני העולם של עצמי?.
את צודקת, אבל הסימנים והמסרים שאני מקבלת בחלומות עדיין לא מצליחים למקד אותי או לתת לי את ההרגשה של הייעוד. כל האירועים הגלובליים של החודש האחרון גרמו לי להתעצב על כל הסבל הזה, ומי אני בכלל. אני העולם של עצמי?.
ר רותי 11 New member 15/3/11 #3 נכון מאוד - וזה קורה משום שאנחנו מאוד מקובעים בדרך ולא במטרה. אנחנו צריכים להית יותר יצירתיים בחיים
U UNIVERS1 New member 16/3/11 #6 רותי - יקירתי שלחתי לך מסר .. לפני שבועיים, נדמה לי.. אשמח מאד אם תעני לי.. כמובן, בזמנך הפנוי כולי תקווה וציפייה מתמשכת, יום מפלא
רותי - יקירתי שלחתי לך מסר .. לפני שבועיים, נדמה לי.. אשמח מאד אם תעני לי.. כמובן, בזמנך הפנוי כולי תקווה וציפייה מתמשכת, יום מפלא
U UniverSon New member 18/3/11 #7 שיטה לשנות את הדרך להיות באיזון להבין שיש יותר הרבה אפשרויות במרחב הפנימי כדי להתקדם. כשאני בא ממצב הוויה חיובי יותר אז אני אתקדם טוב יותר
שיטה לשנות את הדרך להיות באיזון להבין שיש יותר הרבה אפשרויות במרחב הפנימי כדי להתקדם. כשאני בא ממצב הוויה חיובי יותר אז אני אתקדם טוב יותר