שבוע טוב!
E Endogenisis New member 28/2/11 #3 אני רוצה לישון ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif נמאס לי כל כך מביה"ס הזה. נמאס לי לישון 4 שעות כל לילה. מתי הסיוט הזה נגמר כבר? >_>" טוב, עדיף שאני אשתוק ואחזור להיסטוריה! יש לי מדינה להקים. >:
אני רוצה לישון ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif נמאס לי כל כך מביה"ס הזה. נמאס לי לישון 4 שעות כל לילה. מתי הסיוט הזה נגמר כבר? >_>" טוב, עדיף שאני אשתוק ואחזור להיסטוריה! יש לי מדינה להקים. >:
ה היויו New member 3/3/11 #20 לעודד אותך? באוניברסיטה יש פחות זמן. עכשיו אני אשתוק ( כי אני לא רוצה להזכיר את זה שעבדתי יומיים מעל 15 שעות השבוע).
לעודד אותך? באוניברסיטה יש פחות זמן. עכשיו אני אשתוק ( כי אני לא רוצה להזכיר את זה שעבדתי יומיים מעל 15 שעות השבוע).
S soft Bean New member 28/2/11 #6 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif לא| לא הלכתי לבי"ס, הייתי מותשת מדי. אני מקווה שלא פספסתי המון. ההברזות מתחילות להיות הרגל, לא טוב :{ השלמתי שעות שינה וזה נחמדי HIMIM בזבזתי טריליון זמן, שהתחלתי לעשות דברים רק בשלוש וחצי בערך, ואז שוב בזבזתי זמן עד שש וחצי. סיימתי סוף סוף את העבודה במחשבת [ על חשבון שעות שינה, אבל אין לי זכות להתלונן כי יכולתי להתחיל מוקדם יותר ולסיים מוקדם יותר] לילה טוב
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif לא| לא הלכתי לבי"ס, הייתי מותשת מדי. אני מקווה שלא פספסתי המון. ההברזות מתחילות להיות הרגל, לא טוב :{ השלמתי שעות שינה וזה נחמדי HIMIM בזבזתי טריליון זמן, שהתחלתי לעשות דברים רק בשלוש וחצי בערך, ואז שוב בזבזתי זמן עד שש וחצי. סיימתי סוף סוף את העבודה במחשבת [ על חשבון שעות שינה, אבל אין לי זכות להתלונן כי יכולתי להתחיל מוקדם יותר ולסיים מוקדם יותר] לילה טוב
F Fairywitch New member 1/3/11 #10 ../images/Emo228.gif אבא עדיין בבי"ח. הזוגיות שכנראה (מקווה) בדרך - עלתה עוד שלב.
S shirlapes New member 1/3/11 #9 ../images/Emo31.gif 6 שעות שינה במצטבר ביומיים האחרונים הכלל בגלל אף סתוב אחד הגשתי שתי עבודות מעיקות.
../images/Emo31.gif 6 שעות שינה במצטבר ביומיים האחרונים הכלל בגלל אף סתוב אחד הגשתי שתי עבודות מעיקות.
F Fairywitch New member 1/3/11 #11 ../images/Emo228.gifשינויים של יום שני... אבא חזר מבי"ח, אבל המצב ממש ממש לא טוב. אני מרגישה שאני מאבדת אותו איזושהי תחושה שהזוגיות שאולי-בדרך עלתה על שרטון, גם אם זמני, ואפילו לא ברור מהו, ואולי אני סתם אוכלת סרטים ונותנת לכל השדים והפחדים להשתלט עליי אבל מה אם הם צודקים, השדים האלה? התחילו איתי ברחוב. ואפילו בנימוס. מה קורה לאחרונה, אני משחררת פרומונים????
../images/Emo228.gifשינויים של יום שני... אבא חזר מבי"ח, אבל המצב ממש ממש לא טוב. אני מרגישה שאני מאבדת אותו איזושהי תחושה שהזוגיות שאולי-בדרך עלתה על שרטון, גם אם זמני, ואפילו לא ברור מהו, ואולי אני סתם אוכלת סרטים ונותנת לכל השדים והפחדים להשתלט עליי אבל מה אם הם צודקים, השדים האלה? התחילו איתי ברחוב. ואפילו בנימוס. מה קורה לאחרונה, אני משחררת פרומונים????
E Engel der Nacht New member 1/3/11 #12 מצטערת על אבא שלך! שירגיש טוב ../images/Emo201.gif ושיבריא מהר.
א אטומיק בייגל New member 1/3/11 #14 ../images/Emo207.gif אטליז בהופעה חמישי הזה בת״א לבונטין 7, 50₪ אם נרשמים להנחה http://anovamusicpublishing.com/mailing/?cat=125 אני חוזרת לירושלים באותו לילה או ישנה בקומונה וחוזרת בשישי בבוקר. הם יוצאים להופעות בחו״ל אחרי ההופעה הזאת אז אני רוצה ללכת אם למישהו בא, צרו איתי קשר D:
../images/Emo207.gif אטליז בהופעה חמישי הזה בת״א לבונטין 7, 50₪ אם נרשמים להנחה http://anovamusicpublishing.com/mailing/?cat=125 אני חוזרת לירושלים באותו לילה או ישנה בקומונה וחוזרת בשישי בבוקר. הם יוצאים להופעות בחו״ל אחרי ההופעה הזאת אז אני רוצה ללכת אם למישהו בא, צרו איתי קשר D:
א אטומיק בייגל New member 4/3/11 #21 לא הלכתי :{ ואני גם לא הולכת (אין עם מי) להופעה שלהם מחר ב12 בצהריים ב20 ש"ח בת"א :{ (הם, רוקפור, אלקטרה, עוזי נבון ועוד איזה משהו אחד).
לא הלכתי :{ ואני גם לא הולכת (אין עם מי) להופעה שלהם מחר ב12 בצהריים ב20 ש"ח בת"א :{ (הם, רוקפור, אלקטרה, עוזי נבון ועוד איזה משהו אחד).
B Brombit New member 1/3/11 #16 ../images/Emo31.gif מקרה מעצבן עם הכלב ../images/Emo115.gif ה...הפרשות שלו נדבקו לפרוה, ולו יש פרוה... הכל כי החלפתי את אחותי מצד אחד כאילו 'נענשתי' שהחלפתי אותה, מצד שני זה היה יכול לקרות איתה, ולה זה היה עושה יותר רע (זה קרה כבר פעם כשהיא היתה לבד)
../images/Emo31.gif מקרה מעצבן עם הכלב ../images/Emo115.gif ה...הפרשות שלו נדבקו לפרוה, ולו יש פרוה... הכל כי החלפתי את אחותי מצד אחד כאילו 'נענשתי' שהחלפתי אותה, מצד שני זה היה יכול לקרות איתה, ולה זה היה עושה יותר רע (זה קרה כבר פעם כשהיא היתה לבד)