שבוע טוב לא קשור לשידוכים... צריכה עזרה איך להוריד תוכנת WORD למחשב חדש תודה.
ה הפרחים2 New member 22/1/11 #1 שבוע טוב לא קשור לשידוכים... צריכה עזרה איך להוריד תוכנת WORD למחשב חדש תודה.
ע עומק המבט New member 22/1/11 #3 את צריכה לרכוש או להשיג סיריאל(אם את קצת מבינה בפריצות וכו') לOFFICE.. אם את לא רוצה כ"כ להתאמץ אז תורידי OPEN OFFICE זה בחינם וזה מאד מאד דומה למקורי..
את צריכה לרכוש או להשיג סיריאל(אם את קצת מבינה בפריצות וכו') לOFFICE.. אם את לא רוצה כ"כ להתאמץ אז תורידי OPEN OFFICE זה בחינם וזה מאד מאד דומה למקורי..
ל לומדת מהניסיון New member 23/1/11 #4 בדר"כ זה מגיע עם המחשב. תנסי לבדוק בתוכנות אם יש לך מייקרוסופט אופיס 2007 או 2003.
ע עומק המבט New member 23/1/11 #5 אוהו זה משהו שעדיין לא שמעתי... אופיס עם המחשב... עסקת חבילה מאד משתלמת הייתי אומרת... בקושי הם מכניסים מערכת הפעלה אז אופיס....
אוהו זה משהו שעדיין לא שמעתי... אופיס עם המחשב... עסקת חבילה מאד משתלמת הייתי אומרת... בקושי הם מכניסים מערכת הפעלה אז אופיס....
ל לומדת מהניסיון New member 23/1/11 #6 אני לא יודעת איפה את קנית מחשב. אבל אצלי תמיד הכניסו לי הכל בחנות.
ע עומק המבט New member 23/1/11 #9 לא ממש לא במיוחד אם את קונה ממשווק מורשה... אם את קונה מספקים שמספקים לך כל מיני מחשבים אז יש מצב אבל אם למשל את קונה TOSHIBA או HP או DELL ישירות מהמשווק מורשה אז את צריכה לקנות דיסק בנפרד
לא ממש לא במיוחד אם את קונה ממשווק מורשה... אם את קונה מספקים שמספקים לך כל מיני מחשבים אז יש מצב אבל אם למשל את קונה TOSHIBA או HP או DELL ישירות מהמשווק מורשה אז את צריכה לקנות דיסק בנפרד