שבוע טוב

שבוע טוב

עבר עלי שבוע קשה. הבת שלי היתה עם שפעת אח"כ אני ושוב הבת שלי.... סיוט!!!!!. ומשום מה ההרגשה של הלבד נורא התחזקה אצלי השבוע. למרות שדווקא השבוע פיזית הכי פחות הייתי לבד. איך מגרשים את ההרגשה הזאת? ולמה אחרי למעלה משנה וחצי לבד,גם פיזית, ושלוש וחצי שנים לפני כן לבד עם גבר שמסתובב בבית....באה ההרגשה ולא נותנת מנוחה?!

שבוע טוב ומבורך ../images/Emo13.gif

וגם

אבישגי25

New member
שבוע טוב

ונראה לי שפשוט ככה זה,כשאנחנו במצב של חולשה פיסית או נפשית,אז כל מה ששלילי תופס עוד יותר מקום ונפח, ובמיוחד תחושת הלבד.ובטח כשאת חולה ואין מי שיטפל בך,ובנוסף לזה את צריכה לטפל בילדה.. יש ימים כאלו.אבל הם עוברים מעצמם כשאנחנו ממשיכות לעשות לעצמנו טוב,ופועלות ומתקדמות. שיהיה שבוע טוב מאמי מקווה שהוא יביא איתו רק בשורות טובות ואושר

דוני אם

New member
משתתפת ../images/Emo24.gif

יש ילדים בארץ שלא היו חולים השבוע?! גם הילדים שלי היו חולים... הדביקו אותי בסוף.. ועברו עלי יומיים של רחמים עצמיים..
עד שהאנטביוטיקה התחילה להשפיע,יחד עם משככי הכאבים ואז כבר לא הרגשתי כלום-פיזית ונפשית
מלכה יקרה, כשאנחנו חולים- הכללללל מתפקד אחרת- גם הרגשות שלנו. את לא צריכה לגרש את ההרגשה הזו- היא "תתגרש" מרצונה כשהגוף שלך יתאושש.
(קצת פסיכולוגיה פיזיולוגית, על הקשר בין גוף,מח ונפש...) תרגישו טוב, את והבת שלך שיהיה לך שבוע מוצלח הרבה יותר!!!

מיקי*

New member
שבוע טוב!

כי הלבד הוא מצב לא טבעי שלא משנה מה קורה בסופו של דבר, עמוק עמוק לא מתרגלים אליו. האדם נברא בכדי שיהיה זוג, וכשהוא לבד הוא מרגיש בעצם שמשהו חסר לו, גם אם לא מסוגל לפרוט את זה במילים. שיהיה לכולנו בהצלחה במציאת השלם שלנו.

מריסול1

New member
שבוע-טוב

עברתי את אותה חוויה השבוע...הרגשתי בדיוק כמוך...זה נורא אני מבינה לליבך. בדיוק ברגעים האלה מרגישים את הבדידות. זו ההרגשה...ניסיתי להרפות בכל מיני דרכים אבל ללא מוצא...זה כואב זה יכאב...אנחנו בוכות... מקווה שיום יבוא וההרגשה הזאת תיהיה רק זיכרון רחוק מימים קשים... שיהיה לנו שבוע מבורך מלא אופטימיות ומחשבה טובה מצטרפת למעשים טובים. בהצלחה!!!!!!!

למעלה