שבוע טוב.....

א פרסקי

New member
שבוע טוב.....

ברוכים הבאים לשבוע עבודה מקוצר
אז מה הולכים לעשות בימים הפנויים.... מי מכין סוכה? מה עם טיול בירושליים בסוכות? עולים לרגל...

יערית

New member
המירוץ אחרי הזמן

רק סיימנו חופש גדול איתם, למה צריך להרגיש שאנחנו במירוץ אחרי הזמן למלא להם כל רגע פנאי באיזה חישקוק אחר? תנוחו...יש הרבה מה לעשות בטבע,בסוכה ובכלל אפשר להיות יצירתיים ...בלי כל רכבת ההרים מסביב.

kleo patra

New member
עשרה ימי חופשה לפניי,../images/Emo9.gif

בטוחה שנמצא איך למלא את הימים הנפלאים האלה,,, לא רוצה לחשוב מה יקרה אחרי החגים, אין חופשים, אין פגרות, אין חגים... אני ככ נהנת עכשיו...

WinWin8

New member
טוב, תחשבי על משהו מעניין

ונמשיך בפרטי. מלא קנאים יש כאן יעשו לנו שחור!

WinWin8

New member
בינתיים זה רק סימני

תקיעה. כמו שאנחנו אלופים בסימני נפט. חילקנו אופציות. עכשו צריך לראות איך יעמוד המימוש.... סתם קלאו, את יודעת שזה סתם בצחוק.. [ראבק נראה לי שגם האופציות נופלות...]

וואלה10

New member
מה חזרת בתשובה ../images/Emo2.gif

רק דתיים לוקחים חופש כל כך ארוך בסוכות . סחטיין
אם שואלים את הבוס שלי איך עובדים בחול המועד אז הוא אומר " זאת שאלה של פקידה " !!!!

WinWin8

New member
שבוע טוב מר פ]רסקי

השבוע הולך להיות מרגמות לגבות. אחרי 2 חגים אותם עשיתי בקו הפלוגה חוזרת למסלול ואני יצאתי לחפשה עדדדדדדדדד ליום ראשון הבא. יום הכיפורים כמעט ולא הורגש אצלינו, השתדלנו להתחשב מאד באלה שצמים ולמעט להשתמש בהם למבצעי והשאר טחנו את הצירים והמשימות. גם אני תקעתי אתמול בלילה, אחרי הארוחה שהמאד מושקעת שהכין לנו השף הצמוד [יאסו אלברט, מרציאנו וירחמיאל, הצוות הכי טעים בכל האוגדה] יצאנו עם הרג"ד [הראשון לציון של הגדוד] ותקענו יתד ראשון של הסוכה המפוארת שתבנה אי"ה ממש צמוד לקיר השקם. עכשו אני באטרף,לא יודע מה לעשות קודם. נהרוג תורכי... ננוח...

אז מה היה לנו היום ????

אחת שיחה עם יועצת ביהס, אחת שיחה עם עובדת סוציאלית ברווחה והרבה פקסים לעו"ד אחד גרוש שירד מהעץ -אחרי שיחה של 40 דקות בייני לביינו. ואחת יחידה ומיוחדת ילדה מתוקה שנכנסה לצהרון חדש ויצאה מחייכת ומאושרת . ואמא אחת מחייכת
ובא לציון גואל

שבוע נפלא

החלפנו ספרים בספרייה סוכה מאמינה שתהיה על הגג של ההורים שלי ואני חושבת שלנוח בעיקר . . . .

שרשירית

New member
אנחנו מהמדקדקים

אינשאללה, השנה הסוכה שלנו תהייה הכי יפה בשכונה. אנחנו כבר עמלים על קיפולי נייר מיוחדים, מספר אוריגמי יפני מסורתי, שנקנה במיוחד לחג. ביום שלישי בשבוע הבא אנחנו נבקר במוזיאון המדע בירושלים בתערוכה מדהימה של החיים מתחת למים. כך שאנחנו בסוכות הולכים על כל המצוות. "תנו לי במצוות"! אבל יותר מהכל באופן אישי אני מחכה לשמחת תורה. זה היום היחידי בשנה שאני מבקרת בבית כנסת ושומרת על המסורת שהשתרשה מאז שהייתי ילדה קטנה. גם לבני המתוק, כמו שהיה בזמנו לי, יהיה דגל וספר תורה קטן ויפה. אבל עד אז אלוהים גדול... סוכה סוכה. עוד מעט והכל ייגמר, אם עברנו את פרעה - נעבור גם את זה! מועדים לשמחה

למעלה