שבוע טוב

שבוע טוב

היי בנות תקופה עמוסה בעבודה עברה עלי ולכן התקשתי להכנס ולהגיב למרות שהשתדלתי לקרוא לפחות פעם ביומיים אחד "האירועים" החשובים שעברו עלי היה שסיפרתי לאימי ולאחותי עלי (לכל אחת בנפרד) וממש שמחתי על התמיכה והפירגון שקבלתי מהן. אני ממש מרגישה ברת מזל. השבוע אחי מגיע לביקור מולדת עם משפחתו ומעבר לחוויה של הביקור עומדת לפני המשימה של לספר לו (אני בטוחה שגם ממנו אקבל תמיכה ופרגון אבל משום מה יותר קשה לי עם השיחה הזו מאשר מול שאר משפחתי...). בכל אופן אני מתנצלת מראש על ההעדרות שלי כאן שעוד עתידה לבוא במהלך השבועיים הקרובים מזל שיש מפגש בקרוב שבוע קסום וחג שמח

nuritpm

New member
איזה יופי יקירה!!! ../images/Emo24.gif

בקרוב אצל כווווולנו!!!
בנות, מנסה להעיז העיזה! אם היא העיזה, מי אנחנו שלא?!? לכו על זה
החיים הרבה יותר יפים ונוחים אחרי... חוץ ממקרים קשים שלא מצליחה להתעלם מהם ליבי איתך כיבשושה יקרה!
ולך, מנסה להעיז, כל הכבוד, באמת! אני בעד, לספר, לכולם, וכמה שיותר מהר יותר טוב! מגיע לנו חיים של שלמות...

kivsadoingmee

New member
יקירתי...

תודה על החיבוק... יהיה בסדר העיקר שיש אהבה! (והיא מושלמת)

פאמקי

New member
מעורר הערצה!

מפיך, הכל נשמע משועשע, פשוט, קל... כמו הצחוק המתגלגל והמדבק שלך. ברור לי שזה לא היה פשוט, ומחבקת על ההעזה! מקסים!

טורטיתת

New member
../images/Emo229.gif

אין לי מילים בטח מרגישה הקלה אושר. שולחת
(וירטואלי זוכרת) איך עשית את זה? במה מתחילים? במי מתחילים? מתי מתחילים? אוף למה אצל אחרים הכל נשמע קל ופשוט יותר. (בקרוב אצלי גם )

kivsadoingmee

New member
היי לך מנסה להעיז

אני מצטרפת ל"כל הכבודים" של כולן אני כל כך יכולה להבין את תחושת השיחרור שאת בטח מרגישה עכשיו אני מאוד שמחה שהכל נלקח בהבנה ופרגון (הלוואי שהשלב של ההבנה והפרגון יגיע גם אצלי) שיהיה רק טוב ומעכשיו הדרך היא עם המבט כלפי מעלה!!! שיהיה יום נפלא!

בזוקה9

New member
נהדרת בעצמך!! כל הכבוד. ברוכה הבאה

לחיים הטובים. לדעתי כבר הפגנת תעוזה ואולי הגיע הזמן לשחרר את המנסה סתם רעיון נשיקות והמשך שייט נפלא

hope246

New member
../images/Emo47.gif מלכה ! - ממש שמחה בשבילך !

שלחתי לך מסר בפרטי . המשך שבוע מעולה !!!

למעלה