שבוע טוב... עייפה שבת עמוסה (וטעימה) נשתמע
י יעל י New member 6/12/09 #2 התחיל מפחיד... בשעה5לפנות בוקר ניסו לפרוץ לנו לבית. במזל שמענו את הפורצים והם ברחו. הנזק תריס שבור וסוגר של חלון (טוב שהזכוכית לא נשברה). אז חיכינו למשטרה כדי לגלות שאין מה לעשות (כאילו שלא ידענו) וכמובן שכבר לא היה מה לחזור לישון. עכשיו...מתח באויר.
התחיל מפחיד... בשעה5לפנות בוקר ניסו לפרוץ לנו לבית. במזל שמענו את הפורצים והם ברחו. הנזק תריס שבור וסוגר של חלון (טוב שהזכוכית לא נשברה). אז חיכינו למשטרה כדי לגלות שאין מה לעשות (כאילו שלא ידענו) וכמובן שכבר לא היה מה לחזור לישון. עכשיו...מתח באויר.
ש שדה שיבולים New member 12/12/09 #9 אוי, מפחיד! מזל שהברחתם אותם מכירה את התחושה, הייתי במצב דומה לפני מס' שנים. מקווה שאתם כבר רגועים יותר.
אוי, מפחיד! מזל שהברחתם אותם מכירה את התחושה, הייתי במצב דומה לפני מס' שנים. מקווה שאתם כבר רגועים יותר.
ל לילית462 New member 15/12/09 #10 ../images/Emo24.gif כמה טוב שבזה זה נגמר כל כך מזדהה עם תחושת המתח. עברה בדיוק שנה מאז שפרצו לנו הבית. מזל שיש לנו כלבים ולא הצליחו ממש לעשות נזק. תשמחו שהיה לכם מזל גדול.
../images/Emo24.gif כמה טוב שבזה זה נגמר כל כך מזדהה עם תחושת המתח. עברה בדיוק שנה מאז שפרצו לנו הבית. מזל שיש לנו כלבים ולא הצליחו ממש לעשות נזק. תשמחו שהיה לכם מזל גדול.
י יעל י New member 8/12/09 #5 ../images/Emo187.gifאמצע השבוע-איפה אתן? איך עברתן את הסופונת הקטנה? איך אתן מסתדרות?
א אטי יעקובסון1 New member 8/12/09 #8 להיות בבריכה ולעשות אירובי במים כשבחוץ מבול כף לא רגיל מה גם שאנחנו כל כך צמאים לגשם עד שאנחנו לא כועסים עליו בכלל . אני מציעה שיהיה מבול גם כשאני ישנה .
להיות בבריכה ולעשות אירובי במים כשבחוץ מבול כף לא רגיל מה גם שאנחנו כל כך צמאים לגשם עד שאנחנו לא כועסים עליו בכלל . אני מציעה שיהיה מבול גם כשאני ישנה .