שבוע טוב לכל חברי היקרים ....שיהיה המשך שבוע נהדר לכולם ... הדי , שאלת לגבי קנית הספר החדש באמזון ,מצאתי אותו לקניה באמזון צרפת , להבנתי יש משלוח לכל העולם ,אני מצרפת לך קישור כאן . לפי מה שקראתי ,אנשים שקיבלו כבר את הספר , מאד מאד מתלהבים , מספרים שזה משהו מיוחד מאד ... אוף......אני לא יכולה לחכות יותר
יש לי מחשב חדש כך שהיתי צריכה לעדכן הרבה מהתכנות אבל עכשו זה עובד. ראיתי את ספרו של מייק כבר לפני כמה שבועות באמזון הצרפתי. הצרה שאני לא קוראת צרפתית ואף פעם לא שלכתי מספר של כרטיס אשראי מחוץ לארה"ב במיוחד שהמטבע שונה. אני אכנס לסניף של BARNES AND NOBLE המקומי ואבקש שישיגו לי את הספר. בפרסומות הם אומרים שהם ישיגו כל ספר מבוקש. נראה אם יעברו את הבחינה. אם זה לא יעבוד אנסה דרך האמזון האמריקאי. הוזמנו לחתונה בארץ במרץ, ויתכן מאוד שאגיע אז. אם לא אצליח לקנות את הספר כאן אני מקוה שתשמרו לי העתק ואקנה אותו אז. בחודש שעבר נפטרה מסרטן בגיל 72, MARY TRAVERS מלהקת פטר פול ומרי, להקה ששרה הרבה משירי מחאה של שנות השישים. הנה שיר שכתב בוב דילן (זימרמן). השיר נעשה אחד מהימנוני התקופה. http://www.youtube.com/watch?v=VUeI4SWoNqU