שבוע טוב

טל205

New member
שבוע טוב

מה שלום כולם?? איך עבר עליכם הסופ"ש?? אתם כבר סגורים מה אתם שמים בקלפי או שזה מעניין לכם תבוהן?? שיהיה שבוע טוב לכולנו.

ש חף

New member
שבוע טוב!!

הייתה באמת שבת שקטה נחתי הרבה והייתי עם המשפחה ואורחים. אני עוד לא יודעת אם אני הולכת להצביע בכלל... השבוע אני מתחילה ללמוד, שתהיה שנה אקדמאית מוצלחת וקלה לכל הסטודנטים!!

צריך תרגום בגוף הסרט../images/Emo6.gif..................

ומה עשית עד עכשיו? ועכשיו את הולכת על תואר מלא? ואם זה לא חסוי אז מה את הולכת ללמוד? ובכול מיקרה שיהיה לך בהצלחה

ש חף

New member
../images/Emo6.gif

הרגת אותי למדתי הנדסאי שנתיים ובשנה שעברה התחלתי תואר ראשון,פסיכולוגיה וחינוך אני בעצם ממשיכה...רק השנה התחילה
תודה

../images/Emo12.gif קצת סבלנות אבל צריך עוד תרגום............

קשה לי להאמין שאני עושה סלט אבל עם כן אז אני מבקש סליחה.לי היה ברור שאת לומדת משהו שקשור לגרפיקה ממוחשבת או לעיצוב גרפי. אמממממ אז השאלה שלי היא : א) למדת הנדסאי של מה? ב)גם עבדת במקביל עם אני לא טועה, האם למדת מטעם העבודה? ג) ואיך קרה הסוייץ' לתואר ראשון בפסיכולוגיה? ד) תואר ראשון בפסיכולוגיה זה דרישות לניהול פורום של תפוז? ( סתם בצחוק )
-תמיד ידעתי שאת תותחית
אלא אם לימודי פסיכולוגיה כבר לא מצריכים 800 בפסיכומטרי - למרות שכבר איחלתי אז שיהיה לך המון המון
אמממממ ואני ארשה לך להתאמן כאן
אם זה יעזור לך לקבל מצטיין דיקן

שבוע טוב

עבר סופ"ש רגוע ושקט, אפיתי לחם שיפון 70% ויצא מדהים. בקשר לשאלה שלך מה אשים בקלפי? ובכן, אני שייך למועצה אזורית והבחירות למועצות אזוריות מתקיימות במועד אחר אצלנו הם התקיימו לפני שנה ואז בחרתי במועמד שלא הצליח. שיהיה לנו שבוע שקט, ושכאן בפורום יהיה שמח ועליז :)

למעלה