שבוע טוב

שבוע טוב

עבר עלי סופ"ש לא משהו...חוסר שינה. השבוע צריך ללמוד, ללמד ולהרשם לסמסטר קיץ. שיהיה לכולנו שבוע מלא בטוב.

שבוע טוב אנשים ../images/Emo70.gif

שבוע שלם בעבודה
הולך להיות לא קל - מקווה שאשרוד

שבוע טוב../images/Emo57.gif

הייתה שבת ארוכהההה עשו אצלינו מסיבת הפתעה לדודה שלי ובגלל שהיא חולה במחלה ההיא אז נאלצתי להיות עם המשפחה שאני לא מסמפתת בכלל (בלשון המעטה)..אחרת לא היה איכפת לי והייתי נשארת מול המחשב לתכנן את הטיול ההולך ומתקרב !! עוד 4 ימים!!!!
יאללה שבוע מעולה! ובעיקר שבוע קצר..3 ימים עבודה ואז יום רביעי לא עובדת וחוזרת לעבודה ביום שלישי עוד שלאחר מכן!!!

שבוע טוב

למה תכננת טיסה של שבוע במשך תקופה ארוכה? היתה סיבה מיוחדת? כשאני טסתי לחו"ל עם חברים היינו מתכננים גג שבועיים שלושה מראש.

מה זאת אומרת?

א' זה לא שבוע זה 4 ימים -חמישי עד ראשון בלילה ובשני אני נוחתת ולא הולכת לעבודה וחוזרת רק בשלישי. תיכננתי את זה עם חברה שלי בספונטניות יחסית..סגרנו את זה הדיל תוך שבוע וזה היה לפני חודש וחצי וחוץ מזה פעם ראשונה בחו"ל (בערך) בלי להחשיב את המשלחת לפולין בגיל 16 או שייט ליון שסבלתי מכל רגע אז למה לא להתלהב ולארגן את זה בהמון זמן?

שבוע טוב!

משחק מעאפן של הולנד הלילה...רבע שעה לסיום ההארכה! יאללה,לנצח.. ‎:)‎ שבוע מלא בשורות טובות והחלטות נבונות ‎:-(

למעלה