שבוע טוב

• פותח הנושא jack0
  • פורסם בתאריך

jack0

New member
שבוע טוב

יש לי פה קטע וידאו שאני רוצה לחלוק אתכם. זהו צילום וידאו שנעשה מאחורי הקלעים בעת הקלטת השיר "על זה היה" מאלבומו החדש של הזמר יידל וורדיגר, בנו של מרדכי בן דוד. לשיר הזה כתב המעבד משה לאופר (אחד המעבדים הגדולים בימינו למוסיקה חסידית) קטע מודולציה לכינורות, אני ממש "נמס" למשמע קטעים כאלו. הקטע שכאמור צולם מאחורי הקלעים באולפן בעת הקלטת קטע המודולציה, נראית קבוצת כנרים וצ´לו אחד. הבחור שתראו שם מנצח על הקבוצה, הוא משה לאופר בכבודו ובעצמו. לדעתי זה קטע משהו משהו, לחצו כאן

הפורום היחיד../images/Emo6.gif

שבו קיבלו החברים את עניין הפרסומת הקופצת בשיוויון נפש, ולא הרימו קול זעקה, הוא פורום "כליזמרים" אבל לי זה קצת מפריע,ואין כנראה מה לעשות,
לענינינו...הקטע שהעלה יעקב שלנו כרגיל מצויין משה לאופר הוא מלחין מעבד וכותב מוכשר מהשורה הראשונה! נהנתי מהקטע! תודה יעקב:))))

תודה רבה!

בתור חובב מוסיקה חסידית אני מברך על כל קטע וידאו כזה, זאקול´ה. ואם כבר פרסומות, הדיסק החדש של יידל ורדיגר משובח ביותר. ניכרת ההשקעה והמגוון של הכותבים-מלחינים. ויש עבודת גיטרות ממש טובה. על מוישה לאופר לא צריך להכביר במילים...

מזכיר לי שיר אחר

יזכרם אוי אוי אוי יזכרם.... אלוהינו לטובה.... של מרדכי בן דוד, נדמה לי שהלחין אותו שלמה קרליבך.

למעלה