שבוע טוב...

pilpeletbm

New member
שבוע טוב...

למי שזוכר יש לי חיפושית שנת 72 חצי אוטומט לקחנו אותה למוסך ושם נאמר לנו שיש בעיה עם הסרוו בוסטר (או איך שאומרים את זה....) חוץ מרוורס והילוך שני שעושים טובה שנכנסים שאר ההילוכים לא נכנסים מה עושים ? אווווף, אני כבר רוצה לנהוג בחלום שלי כמו שצריך כל עזרה תתקבל בשמחה

guyvaron

New member
מה המצב?

לי יש 1303 שנת 73 חצי אוטומטית....זה הרבה עניין של כיוונים מתחילים מלהחליף בוסטר....שזה לא עסק יקר וצריך להסתכל בספר לגבי המרווח שם שגורם לפתיחה של הבוסטר בעת החלפת הילוך. אם גם זה תקול מחליפים קלאצ'. אם כל זה לא הולך אז יכול להיות שתצטרך להחליף את הגיר אבל זה ממש מוגזם (למרות שזה מה שעשיתי כי היה לי כבר נמאס). ת'אמת יש עוד משהו שזה הקופלר שנמצא מתחת למושב שזה ממש שטויות להחליף עולה איזה 80 שקל. זה גם יכול להשפיע. ולפעמים אף תושבות המנוע צריך להחליף כי הן גמורות וזה משפיע על הכניסה להילוכים. ממש קשה למצוא אנשים שמבינים בעניין אבל כל מה שאמרתי לך התנסתי בו חוץ מהחלפת קלאצ'.

eazrieli

New member
יכול להיות שהם צודקים

באופן פרטני לפי מה שאתה מתאר הרוורס ושני בקושי נכנסים והיתר בכלל לא. הכוון של הדיאגנוסטיקה הוא נכון זה הדיאפרגמה של הקלאץ או קלאץ סרוו (בטוח זה לא בוסטר כי זה לא מגביר שום דבר). בשלב ראשון מה שצריך לעשות זה לכוון את הסרוו. זה לא עבודה קלה אבל נדרשת. דבר איתי 052-6564343 ערן

pilpeletbm

New member
תודה רבה לכולם

וואוו איזה נחמדים אתם, תודה על התשובות והמסרים לקחתי טלפונים הבעליל ואני ניצור קשר בימים הקרובים איזו קבלת פנים חבל"ז...

m o t o m a n

New member
לא להרוס את החצי אוטומט

אין לי כח כבר כל פעם לכתוב כמה אני אוהב את המערכת הזו.נכון שבהתחלה יש לה בעיות אבל שווה את הכל

למעלה