שבוע טוב

נועם@בת

New member
שבוע טוב

פעם טילי היה כותבת על פרשת השבוע, ככה לא רק הייתי נהנית אלא גם הייתי יודעת באיזה פרשה אנחנו. אבל עכשיו (טילי- רמז דק) אני כבר לא זוכרת מי נגד מי. עוד שבת עברה לה, לשמחתי רובה עברה בשינה. נועם מוכן לישון לידי אם אני משחדת אותו בציצי פתוח חופשי עלה בר
. זאת אולי לא שינה עמוקה, אבל בשביל מכורת לשינה כמוני, כל סוג שינה מתקבל ברצון. רמי לקח את ניצן לחמותי, הם בטח יחזרו מאוחר כשהיא כבר רחוצה, חפופה, מסורקת ומבושמת. ואני, אמא מזניחה שכמוני, יושבת לגלוש כשנועם מנהל שיחות רציניות עם הטלויזיה
. בחוץ קריר, מזג אויר של סתו ולא ממש מתחשק לי שיבוא כבר חורף. מזל שלא שואלים אותי. שבוע טוב לכולנו בתיה

טילי2

New member
איזה הפתעה למוצאי שבת פרשת וירא

הוא כזה בונבון הנועם שלך ממש פתיחת שבוע בכייף עם תמונה מלבבת. אנחנו דוקא לא בילינו את השבת בשינה, אלא קצת אחרי הצהרים. היתה שבת כל כך יפה, טילנו בשכונה והלכנו לבקר דודה שלי שגרה לא רחוק. במוצאי שבת הלכנו עם הילדים לתערוכת צלילים במגדל דוד. זה מיצג מרהיב של כלי נגינה שונים הנטועים בחצר המצודה בתאורה מיוחדת ונגינות נעימות המשתבות לקונצרט קסום. אח"כ לקחנו אותם לאכול בקניון שכמעט צמוד לעיר העתיקה. מי שקניון מעורר בו חלחלה ובעיקר בסמיכות כזאת לעיר העתיקה, אני מוכרחה לבשר שז המשהו אחר מבחינת עיצוב. המקום נקרא ממילא, אזור שהיה אזור מסחרי מתקופת המנדט ובמרכזו היתה כנסיה יפה.. מה שעשו הוא שפרקו את החנויויות ושחזרו את החזיתות שלהם אבן לאבן ויש שם חנויות יפות בשדרה ובאמצע הכנסיה . בצידה השני של השדרה בנו גם בתי קפה המשקיפים ונושקים לעיר העתיקה. ממש מקום נעים לבלות בו. לפני כשבועים הייתי שם עם הילדים באמצע השבוע ויש הרקדה של ריקודים סלוניים וריקודי עמים. וקבוצה גדולה של אנשים מבוגרים(רובם יוצאי ברית המועצות לשעבר) רקדו שם והיה מקסים. באשר לפרשת השבוע, אני לקראת סופו של שיפוץ סיוט. כל החיים שלי ארוזים בקרטונים. אני מגלגלת בראש איזה רעיון הקשור לפרשת השבוע, אך אני צריכה לעין בספר או שנים שארוזים באחד הקרטונים. נקווה שהשיפוץ יעבור במהרה ואחזור רעננה ומקורית לפרשות שבוע.

נועם@בת

New member
טילי, אני לרגע לא מקנאה בך על השיפוץ

רמי עושה כל מיני שיפוצונים בבית ובחוץ. לי זה סתם תירוץ למה הבית הפוך ומג'וייף. רק המחשבה לארוז את הבית לשיפוצים עושה לי צמרמורת נוראית. העיקר שהבית שלכם יראה טוב יותר בקרוב (אמרה בתיה שתוהה מתי לילדים שלה יהיה חדר משלהם). כל כך הרבה זמן לא טיילתי בירושלים. אני פשוט פדלאה ולא מטיילתת בשום מקום. בשביל טיול ערב על שפת הים רמי צריך לשכנע אותי שבוע
. בתיה

אוי כמה שנים לא הייתי בירושלים

8-10? אני חייבת פעם לראות את כל השינויים ואת כל הדברים היפים האלו שאת מספרת עליהם

ואנחנו מתכוונים עוד כשנה לשפץ ולבנות

לבנות תוספת + לשפץ את הקיים אני אצטרך לארוז אותנו ואת הבית ולצאת לגלות של חודשיים שלושה

למעלה