שבוע טוב

coocoola

New member
שבוע טוב

חדשה דנדשה פה בפורום. פעם ראשונה שלי להרכבת פאזלים בחיי הבוגרים הייתה עם התחרות בב"ש בחנוכה האחרון. מאז הפסקתי להרכיב כבר ארבעה. התחלנו מ500 וסיימתי עם כל המשפחה פאזל של 1500 בסופ"ש האחרון. כשהמצלמה תחזור לידיי העלה גם תמונות. יש לכם אחלה פורום. מעניין ומרהיב. יש לי כמה שאלות מטרידות או מסוקרנות. אם כבר ענו עליהן אשמח לקישורים כי לא מצאתי במאמרים של הפורום. שאלה ראשונה, האם אתם ממסגרים את כל הפאזלים שלכם? ואם כן, איכן ואיך?! (בלי קשר להדבקה) מה עדיף ומה כדאי? שאלה שנייה, אם אתם לא ממסגרים את הפאזלים שאתם מכינים מה אתם כן עושים איתם?! ייתכן והשאלות קצת טיפשיות, אני פשוט תוהה מה אני יכולה לעשות עם הטירוף החדש הזה שלי, כי כבר אין לי הרבה מקום בבית לתלות את הפאזלים.. :) שבוע מעולה לכולם. coocoola

jocie1

New member
היי, ברוכה הבאה...שאלות מליון ה-$...

לגבי השאלות: חלק מהחברים מרכיבים ומפרקים את הפאזלים. אחרים ממסגרים את כל הפאזלים, יש שמדביקים שומרים בתיקיות אומנות נישאות, יש שמדביקים ומאפסנים, בלי למסגר. לגבי מיסגור, תעברי על הלוחות, במסר אישי ניתן להמליץ על מקומות. אסור לפרסם על גבי מודעות הפורום. בהצלחה

Ekuo

New member
ברוכה הבאה

אני עכשיו בונה פאזל של 1000 חלקים, קפצתי קצת מהפעם האחרונה שהרכבתי פאזל (כיתה א..) תוך כדי עבודה אני בטוחה שאני אמסגר אותו.. אני לא יודעת אם אני אשקיע בזכוכית או סתם אשים מסגרת מסביב.. נראה כבר. למען האמת יהיה לי קשה לפרק פאזל אחרי שעבדתי עליו כל כך הרבה זמן, במיוחד שהתמונה ממש יפה בעניי. אבל אני זו לא דוגמה טובה יש כאן מורעלים אמיתיים שבטח כבר אין להם מקום בקירות ואז אני אשמח לשמוע גם מה תהיה התשובה שלהם :) ברוכה הבאה!

123נעמי

New member
אם את הולכת להשקיע במסגרת

אז מאוד כדאי להשקיע עוד טיפה ולדאוג גם לזכוכית פאזל תלוי כתמונה עם מסגרת ללא זכוכית סתם יהרס במשך הזמן וחבל הזכוכית זו ההוצאה הקטנה
בהצלחה

coocoola

New member
:) תודה לכולכם

השאלה היא אם צריך ממש ללכת למסגר את הפאזל אצל ממסגר מקצועי (לרגע ברחה לי המילה הנכונה מהראש;) או שאפשר פשוט לקנות מסגרת ולהכניס את הפאזל לתוכה...

אם תמצאי

מקום שמוכר מסגרות בגדלים של פאזלים ממוצעים של 1000 חלקים או יותר אני אשמח לכתובת ומחירים כי אני הסתכלתי קצת מסביב ולא כל כך מצאתי

123נעמי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

נדבקת ליופי של תחביב ואני מקווה שתמשיכי בו עד 120 לדעתי לא כל פאזל צריך להגיע למצב של תמונה על הקיר יש פאזלים שהם כיפים רק בשביל ההרכבה ויש כאלו שיתאימו להיות תמונה על הקיר. בהצלחה

מממאיה35

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני אישית אחרי שמסיימת פאזל הופכת אותו לצד השני, מדביקה עם סלוטייפ שקוף עבה רצועות-רצועות על כל הפאזל. חלק אני תולה עם לקיפסים על הקיר (בלי מסגרת, בנתים אין בעיה של דהייה, בטן או כל נזק אחר בעקבות הזמן) וחלק אני מאחסנת בתיק ציור מפוליגל שיש לי. הנה תמונות של הקליפסים ושל התיק. ויש עוד כמה תמונות בגלריה שלי, את מוזמנת.

coocoola

New member
וואי באמת לא חשבתי על קליפסים...

תודה על הרעיון... וכמו שאמרתי כבר, בנתיים את מרבית הפאזלים שלי אני מתכננת לתלות (בנתייים יש רק שלושה ואחד שלא שלי) אז רעיון הקליפסים בהחלט נשמע לא רע... אחשוב על זה. תודה.

MEGA GAME3

New member
לי יש שתי סיבות למה לא למסגר:

העלות היא גדולה מדי (אני עושה לרוב 5000),ואחרי המסגור הפאזל גם יהיה כבד מדי לתלייה. אבל אם יש לך פאזלים שאת ממש אוהבת, אז זה מומלץ לתלות (כמובן תלוי בגודל).

coocoola

New member
איזה כיף זה להחכים ככה

לא חשבתי גם על הכובד שלו. כרגע שלושת הפאזלים שלי נקנו במטרה למסגור ותלייה והם בגדלים של 500 1000 ו1500 עלינו בדרגת הקושי של ההרכבה.. :) אני מניחה שאמסגר אותם אבל לגבי הפאזלים הבאים עוד אין לי מושג.. אולי אאחסן את רובם ואעשה תמונה מתחלפת עם קליפסים.. :) אחליף פאזל על הקליפס כלכמה זמן... נראה.. לאט לאט.. בנתיים זה עוד לא הבית שלי הקבוע אז יש עוד קצת זמן לחשוב...

מממאיה35

New member
להחליף פאזל עם קליפס ../images/Emo127.gif

נשמע רעיון מעולה שלא פעם עלה במוחי.. אמה מה, יש לי כ"כ הרבה סנטימנטים לכ"א מאלה שתלויים על הקיר, שהשאר פשוט בתיק.. בגלל זה אני מחפשת מישהו שביחד עם אישיות מקסימה יבוא עם מלא קירות בבית
הצעות יתקבלו בברכה..

ssyוM

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני באופן אישי ממסגרת את כל הפאזלים שאני מרכיבה ... מה אני עושה כשאין מקום ...? משתלטת על קירות של אחרים ...
אני מרכיבה ממסגרת ונותנת כמתנה או...מקבלת הזמנות להרכבת פאזלים מאחרים, העיקר לא לחדול מלהרכיב

תשובה

קודם כל לפני המיסגור קניתי דבק מיוחד שמדביק את כל החלקים יחד בלי צורך להפוך את הפאזל. אני ממסגר את הפאזלים שאני מרכיב אבל די נגמר לי המקום לתלייה כי אני רק ילד ואין לי הרבה מקום בחדר.

למעלה