שבוע טוב הפורום מת
ז זלמן שוש New member 28/9/08 #3 חחחחחחחחחחחחח אחלה כינוי. מאיזה קיבוץ אתה אדון זעתר? וכן, הפורום מת. אבל יהיה בסדר.
ר ראובן זעטר New member 28/9/08 #5 מה זה הצ'אט הזה? למה אף אחד לא עונה פה? הלווו הלווווווווווווווווו? אבאל'הההההההההה??
ר ראובן זעטר New member 28/9/08 #6 אפשר לראות את המנהל פה? למה זה תקוע? למה זה ל א זז? איפה המנהל פה???????????.
ר ראובן זעטר New member 28/9/08 #7 גם כן האינטרנט הזה נראה לי עבדו עליי דפקו אות י שום דבר לא עובד פה שום דבר לא זז פה כולם שקרנים מה בגלל שאני לא אורופאי?
גם כן האינטרנט הזה נראה לי עבדו עליי דפקו אות י שום דבר לא עובד פה שום דבר לא זז פה כולם שקרנים מה בגלל שאני לא אורופאי?
ר ראובן זעטר New member 28/9/08 #8 תקשיבו לי אני היייייתי יילד חוץ מבית שאן העיר בית שאן העיר מכירים? הגעתי לקיבוץ עין גלילאו מלא אורופאים אשכנזים האכלתי את כולם כאפות אחחחח זו היתה תקופה אולי תספרו חביות מהתקופה שהייתם ילדים חוץ בקיבוץ ומאיזה עיר הגעתם במקורות שלכם?
תקשיבו לי אני היייייתי יילד חוץ מבית שאן העיר בית שאן העיר מכירים? הגעתי לקיבוץ עין גלילאו מלא אורופאים אשכנזים האכלתי את כולם כאפות אחחחח זו היתה תקופה אולי תספרו חביות מהתקופה שהייתם ילדים חוץ בקיבוץ ומאיזה עיר הגעתם במקורות שלכם?
ר ראובן זעטר New member 28/9/08 #10 יענטו אולי גם את אושכנזים אורופאים? אולי ההורים שלכם אכלו ממני ילד חוץ כאפות בקיבוץ עין גלילאו
א א שיין מיידעלע New member 28/9/08 #11 הלו הלו! המעברה זה בפניה השניה שמאלה. אחרי הפניה, תתפרסס ותפנה ימינה. צ'או.
ר ראובן זעטר New member 28/9/08 #12 הלו הלו יא דפילטפיש לבנבנן תרגיעי את עצמך מיד למה מה את? את המנהלת פה? עוד רגע אני קולע לך גול לראש
M moranka New member 28/9/08 #13 הפורום לא מת זאת כנראה תקופה כזאת שאנשים לא מוצאיםהרבה זמן לבוא לכתוב.