שבוע טוב

JamicaniT

New member
שבוע טוב ../images/Emo57.gif

שאלה לבנים פה. מה הייתם רוצים לקבל ליומולדת? [נגמרו לי הרעיונות ...] ונעשה גם שאלון. מצב רוח נוכחי: שיר ברקע: געגוע ל: הייתי הכי רוצה להיות עכשיו ב: הדבר הכי מעניין שעשיתי היום: רציתי לעשות היום ולא יצא לי: הבן אדם שהכי עיצבן אותי היום: הבן אדם שהכי רציתי לחבק: **השבוע: היום הכי טוב מבחינתי: היום הכי מעפן: המחמאה של השבוע: האכזבה של השבוע: מה שלא רציתי לעשות ובכל זאת עשיתי: הפינוק של השבוע: הורדתי את השאלות על הסמים והסקס .. הרי אתם לא באמת תענו .. יאללה שיהיה קיץ. בא לי ים. תגידו, מתי יוצא ל"ג בעומר?

my song

New member
תאכלס!

מה אפשר לקנות לבנים? מחר אחי בן 22 ואינלימושג.. עצוב. זה אותו הקיץ - חמי רודנר. (יותר בראש מאשר ברקע) סבא. מיטה. קניתי מכנס חדש תירגולים נוספים בפסיכו. אמא עומרי. רביעי. חמישי. על הכתיבה/שירה. החבר'ה מהיומילואים. ללכת לשם. גלידה. ים בא בטוב. המזג אוויר היום היה מוזר בטירוווף

בגלל שאני לא מצליח להירדם

מצב רוח נוכחי: חרא,אני לא מצליח להירדם ואני גם די עצבני שיר ברקע: אין,אבל מקודם שמעתי את Abigail Williams - Evolution of Elohim געגוע ל: חופש הייתי הכי רוצה להיות עכשיו ב: אוסטרליה הדבר הכי מעניין שעשיתי היום: היה לי יום די משעמם רציתי לעשות היום ולא יצא לי: להספיק לראות את American Dad הבן אדם שהכי עיצבן אותי היום: איזו רוסיה מטומטמת שלא מבינה את פשר המשפט :"זו טעות במספר!" **השבוע: היום הכי טוב מבחינתי: יום שלישי שעבר היום הכי מעפן: יום ראשון,כל הבאסה של יום הזיכרון האכזבה של השבוע: יום העצמאות היה לא משהוא מה שלא רציתי לעשות ובכל זאת עשיתי: האזנתי בטעות לSunn O)))) - זו להקת דרון דום,המוזיקה שלהם מעניינת וקיצבית בערך כמו זימזום של ניאון הפינוק של השבוע: בירה טובה + נאצ'וס אתמול בפאב

ק ד ו ש

New member
אף פעם לא הבנתי

אנשים שמזמינים נאצ'וס. זה כמו לאכול תפוצ'יפס. אם לא בא לך משהו כבד תזמין כנפיים או משהו.

תלוי

אני מזמין נאצ'וס שאני קצת רעב וגם שאין עוד אנשים שמזמינים משהוא. כנפי עוף או עוף בבצק בירה זה היה קצת כבד לאותו הזמן.

כאילו מישהו יקרא באמת,

מצב רוח נוכחי: סביר++ שיר ברקע: My humps
געגוע ל: רוסי שלי :( הייתי הכי רוצה להיות עכשיו ב: ארה"ב הדבר הכי מעניין שעשיתי היום: ביטלתי ראיון עבודה רציתי לעשות היום ולא יצא לי: להוציא תעודת יושר, ידעתם שזה עולה כסף?! הבן אדם שהכי עיצבן אותי היום: לא מעצבנים אותי. חבל לבזבז אנרגיות. הבן אדם שהכי רציתי לחבק: מה אני? היפית?! **השבוע: היום הכי טוב מבחינתי: שלישי? היום הכי מעפן: שלישי? המחמאה של השבוע: הוא רק התחיל! האכזבה של השבוע: אהההה! מה שלא רציתי לעשות ובכל זאת עשיתי: לקום בבוקר? :p הפינוק של השבוע: בורקס על הבוקר טוב, למה תעודת יושר עולה הרבה? ולמה ניראה להם שאני אשלם 45 ש"ח על השטות הזו+ אין לי זמן ללכת לדואר לשלם.

danielo18

New member
בשביל לתת לך רעיונות..

מה הייתי רוצה לקבל להיום הולדת? הוא עבר,אבל אם הייתי יכול לבקש שוב? הייתי מבקש לקבל את עדי,שהיא הבחורה הכי מושלמת עלי אדמות שפגשתי מעודי. מצב רוח נוכחי:סטלה עצבנית שיר ברקע:missing - של אוונאסנס געגוע ל: עדי,מהסעיף הקודם הייתי הכי רוצה להיות עכשיו ב:מיאמי ביץ',פלורידה יחד עם רייצ'ל הדבר הכי מעניין שעשיתי היום:צחקתי על לקוחות חרדיים בטלפון רציתי לעשות היום ולא יצא לי:לקלל ולתת מכות ללקוחות מעצבנים הבן אדם שהכי עיצבן אותי היום:זונה אחת שחשבה שאני הביץ' שלה ובסוף רצתה לדבר עם המנהל שלי הבן אדם שהכי רציתי לחבק: את עדי הנ"ל **השבוע: היום הכי טוב מבחינתי:אין כזה,הכל היה אותו הדבר. היום הכי מעפן:יום ו',שהייתי עייף מכל השבוע המחמאה של השבוע: "איזה חמודי אתה@!" האכזבה של השבוע:ידידה טובה שלי הבריזה במוצ"ש הפינוק של השבוע:ישנתי יותר מ17 שעות בין כניסת שבת לצאת שבת - פינוק מהחלום.

עוגייה

New member
מה רע בסמים וסקס?

מי לא יענה על זה..? מצב רוח נוכחי: עייף שיר ברקע: אין געגוע ל: - הייתי הכי רוצה להיות עכשיו ב: בקיץ הדבר הכי מעניין שעשיתי היום: עבדתי?? ממש מרתק. רציתי לעשות היום ולא יצא לי: לקנות כפכפים של טבע נאות אבל לא היה בחנות הבן אדם שהכי עיצבן אותי היום: איזה ערס מהעבודה שכל הזמן מנסה להתחיל איתי כמו איזה ילד בגן הבן אדם שהכי רציתי לחבק: לא חובבת חיבוקים **השבוע: היום הכי טוב מבחינתי: וואי, כבר יותר מדי זמן לא היה לי יום טוב היום הכי מעפן: יום העצמאות המחמאה של השבוע: לא בא לי לכתוב האכזבה של השבוע: מישהו שרציתי.. אז יש לו חברה. או משהו. מה שלא רציתי לעשות ובכל זאת עשיתי: לעבוד בעצמאות חח מ. הפינוק של השבוע: קינדר בואנו? החיים חרא

JamicaniT

New member
מה רע? כלום. זה אחלה דבר. ואם אפשר גם לשלב ..

אבל לא יענו :) ואני מוכנה לחתום לך על זה ..

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifגמאני!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מצב רוח נוכחי: מאושרת!!! שיר ברקע: Jeff Buckley - forget her געגוע ל: רונני, חברשלי
הייתי הכי רוצה להיות עכשיו ב: אוסטרליה. ללא ספק. הדבר הכי מעניין שעשיתי היום: אני שובתת. עזבו אותי, באימאשלכם. רציתי לעשות היום ולא יצא לי: אני עסוקה בלהתבטל. הספקתי עד עכשיו הכול. הבן אדם שהכי עיצבן אותי היום: היום אי אפשר לעצבן אותי :) הבן אדם שהכי רציתי לחבק: את אחי, כי הוא הכין לי טוסט בנזונה, אבל הוא ברח ממני...:( היום הכי טוב מבחינתי: כל יום ששובתים בו. אבל הסופ"ש היה אחד הטובים היום הכי מעפן: ממ... קשה לי לחשוב על אחד. המחמאה של השבוע: "בואנה, את יותר גרועה מטרוריסט.. עם טרוריסט עוד יש איכשהו סיכוי למו"מ..." האכזבה של השבוע: האישה הבטיח לי שאני אוכל לנהוג על האופנוע ובסוף החליט שלא, כי אין לי רשיון על אופנוע כבד. מה זה החרא הזה?! מה שלא רציתי לעשות ובכל זאת עשיתי: חשבתי על לימודים. בסוף החלטתי "למה לחשוב? יש שביתה!" הפינוק של השבוע: האישה ואני בטיול בכנרת כולל כניסה למים הקפואיייייייייייייייייייייייייים! אבל היה ליגה. בייחוד כשיש אופנוע ואפשר להסיג גבול ולהכנס לכל מיני חופים :) ונסיים בברכת "סקס, סמים ואום כולתום"

JamicaniT

New member
נו מה אין לכם רעיונות למתנה .. יאללה ..

מצב רוח נוכחי:פנאן. שיר ברקע:"..לא רואה ולא שומע, אני מחובר אליהההה היא הבטיחה ולא קיימה לתת את הנשמהההה. היא הייתה והיא איננה ומתוך חלום קורה לה ... שתחזור אליי בחזרה. בטוב וגם ברע ..." בחיים לא תזהו D: געגוע ל: אוהד. הייתי הכי רוצה להיות עכשיו ב: ים. הדבר הכי מעניין שעשיתי היום: סיבוב בת"א. רציתי לעשות היום ולא יצא לי: אורגיה מטורפת ליד מפל מים עם 3 בחורים חסונים. נו מה כבר יש לעשות. לעבוד .. הבן אדם שהכי עיצבן אותי היום: - הבן אדם שהכי רציתי לחבק: אדיר. **השבוע: היום הכי טוב מבחינתי:הסופש :) או עצמאות. היום הכי מעפן:חמישי. המחמאה של השבוע:לא מחמאה. אבל אנשים מצאו שיטה חדשה להתחיל איתי. משעשע. האכזבה של השבוע:לא אכזבה. אבל היו לי כמה דברים שרציתי לסיים שבוע שעבר והייתי צריכה להגרר איתם גם היום. מה שלא רציתי לעשות ובכל זאת עשיתי:וואלה לוידעת. הפינוק של השבוע:המסאז'ים של שימי.

למעלה