שבוע טוב

fantom

New member
שבוע טוב ../images/Emo47.gif

אז הבחור עם הכתר חוזר!!!!!!! רציתי להודות לכם על דאגותכם על תפילותכם ועל הכל ממש הכל אין לי מילים לתאר את הכבוד שאני מוקיר לכם לכל אחד/אחת מכם היום הגיע רב לבית החולים וברכתי הגומל ולא יכולתי לא לחשוב על התפילות שלכם שמסתבר שעבדו כמו שעון שויצרי הדלקתי היום נר זכרון באתר תפוז -קובץ מצורף - לזכרו גם של חבר שלא הצליח להמלט המתופת קראתי גם את הכתבה במעריב ודמעות מילאו את עיניי קרוב ל-10 שעות הייתי מתחת להריסות המון מחשבות היו לי בראש אפילו דימיינתי שאני בתוכנית "הישרדות " וצריך לשרוד בשביל 1000000$ ואחת המחשבות שלי היתה איך להציל את הלפ-טוף כדי לספר לכם מה קרה והנה זה קרה אני יכול היום לשוחח איתכם אולם קצת בהגבלה אבל גם זה יעבור ויחלוף אני כרגע בבית החולים מונשם לסירוגין כי דרכי הנשימה התמלאו אבק עם רגל שמאל שבורה וכתף שמאל מכה חזקה אבל אני אתגבר על זה אני אשרוד אז המון תודה

Mיכל!

New member
שמחה שחזרת!

אתה נשמע גיבור מהסיפורים ששרד למרות ואחרי הכל.. ואתה באמת כזה!! ניתנו לך חיים במתנה - תשמור עליהם! אני שמחה שחזרת !!!

tamtam-

New member
אני מאוד שמחה שאתה בסדר ../images/Emo65.gif

באמת אתה ממש ניצלת, ואני מתארת לעצמי איך הרגשתה שהיתה שם . ואיך היה המראה שם , רק זה נישער סיוט אבל הכי חשוב שאתה ניצלת, והלואי שכולם היהו כמוך , אז שתרגיש יותר טוב המון הצלחה........ bye byeeee tammy

תותי-בת

New member
לבחור עם ה- ../images/Emo47.gif הנצחי!!!! שתהיה לך שנה מעולה, שנה של אושר ובריאות, רק טוב, המון ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ו- ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ליאת.

פנטום.......אתה מדהים

אני מורידה בפניך את הכובע, או שמא את הכתר?
טוב שבירכת הגומל....מזל שיצאת מזה, תודה לאל..... תחזור מהר להחלמה מלאה

חזק ואמץ. קיבלת את חייך במתנה

וזו המתנה הכי יפה שאני יכולה לחשוב עליה לכבוד ראש השנה. שתהיה שנה טובה ומתוקה למרות הכל!

shafririt

New member
זו הפעם הראשונה שלי פה ../images/Emo75.gif ../images/Emo75.gif

אבל אני עוקבת בשקט אחרי אירועי הימים האחרונים חזק ואמץ ותמשיך לשמור על האופטימיות וברכת שנה טובה לכולם

רונית66

New member
שתהייה לך שנה טובה ../images/Emo24.gif

שתהייה לך שנה טובה. ואולי זה הזמן לחזור הביתה? בריאות ולוסר דאגה. אמן

למעלה