שבוע טוב

fantom

New member
שבוע טוב ../images/Emo47.gif

אז הבחור עם הכתר חוזר!!!!!!! רציתי להודות לכם על דאגותכם על תפילותכם ועל הכל ממש הכל אין לי מילים לתאר את הכבוד שאני מוקיר לכם לכל אחד/אחת מכם היום הגיע רב לבית החולים וברכתי הגומל ולא יכולתי לא לחשוב על התפילות שלכם שמסתבר שעבדו כמו שעון שויצרי הדלקתי היום נר זכרון באתר תפוז -קובץ מצורף - לזכרו גם של חבר שלא הצליח להמלט המתופת קראתי גם את הכתבה במעריב ודמעות מילאו את עיניי קרוב ל-10 שעות הייתי מתחת להריסות המון מחשבות היו לי בראש אפילו דימיינתי שאני בתוכנית "הישרדות " וצריך לשרוד בשביל 1000000$ ואחת המחשבות שלי היתה איך להציל את הלפ-טוף כדי לספר לכם מה קרה והנה זה קרה אני יכול היום לשוחח איתכם אולם קצת בהגבלה אבל גם זה יעבור ויחלוף אני כרגע בבית החולים מונשם לסירוגין כי דרכי הנשימה התמלאו אבק עם רגל שמאל שבורה וכתף שמאל מכה חזקה אבל אני אתגבר על זה אני אשרוד אז המון תודה

פלג^ר

New member
דני שובבני פנטום שבת מהגיהנום אל

נתיב החיים.הייתי בסרט הזה.שמחה שחזרת אלינו באמת כולם דאגו לך.מון

שירז29

New member
פנטום--החלמה מהירה,ושנה טובה ומתוקה ../images/Emo24.gif

קודם כל,טוב לראות אותך שוב איתנו כאן בפורום..... מאחלת לך החלמה מהירה,ושמחה שאתה איתנו כאן בריא ושלם.... מה שקרה לך,זה באמת נס משמיים,הקדוש ברוך הוא:שמר עלייך,והיה איתך.. מאחלת לך בעקבות הנס הגדול,שנה טובה ומתוקה..... שנת בריאות ושגשוג...... שנה של אהבה,ואושר..... שנה שבה כל משאלותייך יתגשמו כרצונך...... ויהי אמן....... אוהבת........... שירז

*g99

New member
פנטום שלנו...

כואבים את כאבך,מתגעגעים לכתיבתך... רוצים אותך,פה איתנו! לא נוותר עלייך!!!!!!!!! אנחנו נתגבר על הסיוט הזה בייחד, אנחנו פה איתך,שומעים לליבך, מנסים לעזור עד כמה שניתן!!!!! חזור מהר אלינו,אל אוהביך שמתגעגעים אלייך!
g99...

לך פאנטום.......

מה אגיד ומה אומר רק משפט אחד אני שמחה שאתה פה שמחה שהכל בסדר.... שמחה שאתה איתנו.... שמחהההההההההההההההההההההההההההההההה מפה עד אלייך שולחת המון נשיקות וחיבוקקקקקקקקקק ענק החלמה מהירה תרגיש טוב שלך....תמיד חוקרת

למעלה