שבוע טוב!

*אלה*

New member
שבוע טוב! ../images/Emo42.gif

מה שלום כולן? איך עבר הסופ"ש? אצלי היה די רגוע, וטוב שכך... שוב מתחיל עוד שבוע, ומבחינתי זהו שבוע שאני צריכה לנצל היטב. מה שהכי טוב, ששוב התחילו הלימודים מה שאומר שלא מסתובבים לי ילדים בין הרגליים כשאני בקניון או ברחוב או בכל מקום אחר.הרבה יותר ריק והרבה יותר שקט... הדבר שהכי מביא לי את הסעיף זה לראות את כל הילדים מסתובבים ברחובות בלילה, חסרי מעש - ממש גועל נפש. מהיום - זה נגמר, תודה לאל... זהו לבינתיים, מאחלת לכולן בוקר טוף ושבוע מצויין ולמי שלומדת, נו,מה אוכל להגיד? זה נגמר בסוף... (ואז מגיעים דברים יותר גרועים) ובנימה אופטימית זו... *אלה*

אלההה......בוקר טוב

ממצב? מה קורה? הכל טוב? אצלי מעוליישן.....נחה לי שבוע בבית עד שאני אחליט מה אני עושה... יום נפלא מותקקקק זמרת

*אלה*

New member
וואי...

איזה כיף, שבוע חופש... אני ממש ירוקה מקנאה
גם אני רוצה!!!!!!!!! נו, טוף, אני אמשיך לפרנס את המשפחה - הבעל המובטל, הילדים חסרי השכלה, והכלב הצולע שלנו... אין ברירה. היית בהופעה ביום שישי? ספרי קצת מחוויות הסופ"ש! *אלה* ד"א - את בצ´ט?

המממ...חוויות....

לא משהו מיוחד.... ביום שישי היתה משמרת אחרונה שלי בעבודה...אמא שלי עשתה לי עוגה והעובדים אכלו חצי ממנה..ואת החצי השני זרקו עליי לאות פרידה...היה ממש מבדר! בערב לא הייתי בהופעה...הייתי אצל קרן ואח"כ בת"א עם חברות.... ואתמול ישנתי עד אחה"צ ואז נפגשתי עם חברה עד הלילה.... אמרתי לך..לא משהו מעניין..... מה איתך? איך עברה השבת? נ.ב-אני לא מצליה להיכנס לצ´אט...נראה לי שהתפוז רקוב

*אלה*

New member
מה אגיד ומה אומר....

גם לי לא היו חוויות מסעירות מדיי. שישי עבר בשקט, בערב בנות נחמד - צחוקים ועישונים לרוב... שבת היה יום משפחתי עם כל האחיינים שלי, לא הרבה יותר מזה. הייתי אמורה ללכת לערב דפש מוד בחמישי, אבל בסוף היתה לי הצעה יותר מפתה אז ויתרתי... בכל אופן, אם את מצליחה להכנס לצ´ט - תשאירי הודעה ואני אבוא גם!

*אלה*

New member
מצטערת...

שנעלמתי ככה פתאום - התנתק לי לפתע ועד שחזרתי - את לא היית. בכל אופן - יום טוב, סידורים נעימים! תהני! *אלה*

למעלה