שבוע טוב

סמדר בנ

New member
שבוע טוב ../images/Emo42.gif ../images/Emo145.gif

אני אחרי הסעות יום א' בבוקר - הבת לא תהיה שבועיים בבית אבל אני לא אראה אותה חודש
כי בשבת שהיא יוצאת אני בחו"ל. שיהיה לכולם שבוע טוב ורגוע.

שבוע טוב לכולם.../images/Emo143.gif

ניראה לי שיש לי הרעלת גבינה צהובה. ככה זה כשהילד לא בא- אין אוכל מבושל. העצלנות קוצרת פסגות חדשות. לסמדר- חיזקי ואימצי-חודש........אוי ויי.. הילדה בטח כבר מפנטזת על המתנות מחו"ל...

mikca

New member
בוקר טוב, שבוע טוב לכולם ../images/Emo143.gif

שבת שקטה עברה על כוחותינו. הלילה בטח לא כ"כ, אחרי ניווט ואנימחכה לשמוע תוצאות. ירדן - תהני בחו"ל והילדה תזכה לפינוק כפול בשבת שתתראו. יום נעים

mikca

New member
סמדר, עדיין לא שמע כלום, ממש דממה.

לגבי המרעום הוא אמר שזה כנראה לא "יפול" עליו לבד , כנראה משהו קולקטיבי, סוללתי או צוותי. הוא לפחות מרגיש נוח בזה שלקח על עצמו את האחריות בפני המפקדים. הוא לא נשמע לחוץ מידי, אין לו ממש זמן לחשוב על זה, הם עמוסים במשימות/ניווטים/בוחן מסלול שעדיין חסרה לו משימה אחת כדי לעבור אותו. אני כבר מחכה לסוף, העיקר שיגמר. אני לחוצה הרבה יותר ממנו
רוצה כבר לדעת מה יעלה בגורל הפאשלות ואת השיבוץ. מקווה לטוב ושהוא יהיה מרוצה, זה הכי חשוב לי.

mars4

New member
שבוע טוב ומענג לכולם

אחרי שבת בלי יורש העצר שהחליף את המצעים הנקיים, האוכל המוקפד והחיבוק של אמא בשמירות בבה"ד 10 . כמובן שנרתמנו למשימה והעמסנו על המכונית מכל טוב הארץ ןעשינו את 10 הדקות בערך שלוקח לנו להגיע לבסיס בגיל ובצהלה. ראינו את הילד עטוף באפוד חמוש בכלי זינו מסיים "פטרול". ישבנו, אכלנו קישקשנו והבנו את הרמז מתי עלינו להתחפף. את הנשיקות והחיבוקים עשינו תחת הסוואה מפעת ה"פאדיחות" ... מצחיק הילד הזה... היה כייף!

../images/Emo42.gifשבוע טוב לכולם...

זהו...הבן סיים רגילה + חופשה ולאחר 12 יום חזר ליחידה. המחשב בידנו. במהלך החופשה הבן ניצל כל רגע וכל טיפת סולר. 2 תחרויות אופניים, 3 ימי אימון עם הקבוצה, מפגש עם החברים מהפלוגה שיצאו אף הם לרגילה, מפגש עם חברים מהתיכון. ביום שישי חזר ממפגש בשעה 3 וחצי לפנות בוקר ובשעה 6 קם לנסיעה לצפון לאימון. בחזרה מהאימון הצעתי לו ללכת לנוח, "במזג אויר כזה יפה?" "אין מצב" ולקח את הרכב וחברים לטיול שטח בפארק בריטניה. חזר ב - 9 בערב, יאללה לסדר את התרמיל. מי שסקרן, יכול לראות אותנו בתמונות בפורום אופניים מתחת לשרשור "מרוץ בן שמן-תגובות ותמונות". כדאי...כדי לא לקבל הלם במפגש....

שיוואוו טנצר, כולם שם כל כך חתיכים

מה יהיה, מה?
אין מספיק זמן עד למפגש כדי להשתפר מספיק
עכשיו זה סופי: רוכבי אופניים בהחלט עושים לי את זה

oshiko

New member
אז אתה רומז לי שרגילות נגמרות?

אנחנו רק התחלנו. הבחור עובד היום החריצות על שיפוץ גיטרת שטח. נראה לי שההמשך מתוכנן לכל חלקי הארץ, איפה שגרים אנשים מהצוות. אחלה תמונות!

../images/Emo12.gifמה זאת גיטרת שטח?...

וכנראה שככה זה אצל הקרביים, קשה להתנתק מהחברים לנשק גם בבית.

oshiko

New member
לא שמעת? נשק חדש של צה"ל ../images/Emo168.gif

זו גיטרה שקנינו בסופר ב 80 שקל. מספיק טובה לנגינה בשטח. הבחור קישט אותה בסמלים ידועים של ג'ימי הנדריקס, מלך הגיטרה. כמו שאני מכיר אותו בהמשך השבוע בטח ישפצר אותה גם מהבחינה המוזיקלית.

סמדר בנ

New member
אז מה...

רצית שנקבל את ההלם בבית?? אז זכינו לחזות בשני הטנצרים. כל הכבוד לכם - בזמן שאני מתהפכת במיטה לצד שני אתם כבר מדלגים על ההרים, מקפצים על הגבעות. והבן לפי סיפוריך, איזו אנרגיה!! רק אצלי ישנים כל הזמן?

../images/Emo146.gifחבר'ה, לא צריך אופניים.....

כדי לצאת לשטח ולהנות מהפריחה המדהימה בכל מקום. התמונות צולמו ביער בן שמן, המקום פורח וירוק ומדהים ביופיו וניתן לטייל רגלי בשבילים הרחבים והצרים שביער. בשבת יצאנו מתחנת הדלק מול מחנה 80 ועלינו לישוב חריש ליד קבוץ ברקאי ורכבנו גם בסביבה ופשוט חבל"ז, כל האיזור מדהים. בשבת כזאת, אין דבר כזה שנקרא "לישון". אווופס...נהייתי רומנטיקן?

ima 3

New member
שבוע מצויין!! מותר להשוויץ???../images/Emo9.gif

הבת התקשרה היום שמחה ונרגשת.. הודיעו לה שנבחרה לחיילת מצטיינת למכהנ"מ! שאלתי מה זה המכה...נם הזה.. מסתבר שזה כל כוחות הנ"מ. עכשיו אני סוף סוף מרגישה פה שייכת לפורום עם כל הילדים המצטיינים של כולנו..
..סתתתם.. הטקס כנראה בסביבות יום העצמאות, אני מקווה שעם הורים, שוב תהיה לי סיבה למסיבה בארץ.

סמדר בנ

New member
בטח שמותר ../images/Emo24.gif

טקסים לחיילים מצטיינים בד"כ ביום העצמאות, זה כנראה הטקס של מפקד הנ"מ, אני מכירה מישהו שקיבל שנה שעברה ממפקד חיל הים וזה היה עם הורים. כל הכבוד למדריכה המצטיינת!!! איזו נחת.

למעלה