שבוע טוב

ניקולי

New member
שבוע טוב ../images/Emo41.gif

את השבת בילנו ברוגע ושלווה בביתנו הקט. אך קרה דבר שקצת כאב לי, אתם מכירים את התחושה שצלע שלישית עלולה לגרום למריבה או לויכוח סרק? ובכן זה מה שקרה היום.. באו אלינו חברים, ועלה ויכוח סרק ויכוח סתמי על דבר שבכלל לא היינו צריכים להתווכח עליו.. הבעיה היא שהויכוח היה ביני לבין כולם וציפתי שהבעל שלי לא משנה מה יהיה איתי, כלומר שידבוק בדברתי ולא כך היה ואילו אני נפגעתי ופגעתי יותר כי מי שפוגע בי אני שולפת את ציפורניי ופוגעת יותר. לא התיחסתי אליו, ולא רציתי לשמוע אותו, לא רציתי לדבר איתו. ברור שאחרי שהם הלכו (החברים) השלמנו כי אנחנו לא יכולים אחד בלעדיי השניה , דיברנו הלבנו ביקשנו סליחה,ובעיקר הבנו שיש לנו רק אחד את השניה הבנו גם שלפעמים חברים שאולי לא בכוונה גורמים למריבה קלה. ולבסוף אהבנו ונאהב עד עולם כי כי יש לנו האחד את השניה, וזה טמון בנו וזה יושב לנו בדיוק על העורק הנכון... העורק המרכזי של ה
. אני פשוט אוהבת אותו... יהודה בעלי נשמתי זה בשבילך
וזה יצא לי מתוך ה
והנשמה. שלך K

ניקולי...

קראתי... חבל לי שרבתם... שמח לי שהשלמתם... מאמי, את יודעת יותר מכל אחד אחר, כי יש לכם משהו נורא ייחודי. חבל לקלק ולו רגעים בשביל דברים קטנים ולא ממש חשובים. זוג הם זוג, אך מותר דעות שונות גם בויכוח רב משתתפים, ומותר ליהודה לא להסכים איתך... אז מאמי... לא לכעוס על דברים קטנים, לאהוב ולקבל... כי זה הכי חשוב מהכל... חוץ מזה... אני שבתי מסוף השבוע שלי... והיה משגע... וכיף לא נורמלי... בקיצור... שיהיה לכולם שבוע נפלא

ניקולי

New member
מיקי תודה

כן לבסוף השלמנו כמו שצריך... הרי אני לא יכולה לוותר כ"כ מהר אני לא מסוגלת לתת לו ללכת בהרגשה חראית לעבודה אני אוהבת אותו ואתה יודע זאת.. בקשר לסוף שבוע שהיה לך אני מבסוטית שזה הלך חלק ונהתם אני מאחלת המשך יפה ופורה

למעלה