שבוע טוב

שבוע טוב ../images/Emo41.gif

חזרנו אתמול מהבריכה עייפים אך מרוצים. כולנו נרדמנו מוקדם... הילדים מתלוננים כל הזמן שמשעמם להם. אני מבינה אותם אבל מה אני יכולה לעשות? אני לא יכולה לארגן להם אטרקציות כל יום... הבטחתי שאשתדל לקחת אותם לבריכה בימי שישי עד תחילת הלימודים. איך עברה עליכם השבת?

שבוע טוב

האמת היא שבלולה שאפשר להבין את הילדים שאנוחנו עובדים והם בחופש ולא עושים כלום עם עצמם - זה באמת משעמם ולא כייף. האמת שהיא שילדיים יוצאים שעוד כשבוע לחופש והחלטתי לקחת בשלושת השבועות הקרוביפ יומיים שלושה בכל שובע חופש ולנסוע איתם לכל מיני מקומות בארצנו הקטנטנה, גם בשבילם וגם בשבילי. באם את רוצה לתכנן משהו יחד אז בכייף. חוץ מזה השבת עברה בסבבה כרגיל וטסה לה מהר. שבוע טוב לכולנו.

אני מאוד מבינה אותם

אני זוכרת את עצמי מטריפה את הדעת לסבתא שלי בחופש (הייתי אצלה רוב החופשים). אפילו סיפרתי את זה לילדים היום, שאני לא הייתי יותר טובה וגם לי שיעמם... אני לא יכולה לקחת חופש כי רק התחלתי לעבוד במקום חדש. תארי לעצמך שכל השבוע הלכתי לעבודה עם דלקת בגרון (מסתבר שיש לי חיידק) ומנוזלת. אני צריכה להתחיל להתכונן לתחילת שנה... לקנות ספרים וציוד ולא לחכות לסוף החופש.

מבחינתי אפשר בכייף

שהמפגש הבא (יום חמישי הקרוב) יהיה משהו עם הילדים ו/או לתכנן משהו עם הילדים ליום שישי, מה אומרים???

מי שצריך/ה מקום לינה בי-ם או עזרה בטיול ....

נא לפנות אלי יש בי-ם יותר דברים רק מהכותל! כפי שציינה אהובה - גן החיות בי-ם הוא נפלא והרכבת מגיעה עד אליו ממש. כך שזו תהיה חוויה מדליקה לילדים לנסוע ברכבת ואח"כ גן חיות. וכ"ו

touti

New member
לא ידעתי שהרכבת כבר פעילה:)

אני אצור איתך קשר לתכנון יום בירושלים, השבוע זה שבוע של תכנונים החל ממחר:) אבא שלי חשב לקחת יום כדי להוציא את הילדים ואז חשבתי על מוזאון המדע+מיני ישראל/ מכון המקדש. חכה לטלפון ממני מחר:)

באמת ב"ה שעברה...

לא יודעת מה אתכם, בשבילי שבת זה זמן קשה. במיוחד כשאני עם הילדים. השבת חרגתי ממנהגי, והתארחתי אצל חברה. חשבתי לכתוב סיפור תחת הכותרת - הגרושה ושלושת ברווזיה... אבל לא עכשיו... הלכתי עם הח'ברה שלי ברחוב והרגשתי שכל מי שאני חולפת על פניו מדבר עלי. זו הרגשה זיפטית כזאת. במיוחד ביישוב שלי.. תודה לאל שיש את יום ראשון.

למעלה